2777
2789

بچه از پدر و مادرش خجالت بکشه

واسه پول و اینا نه ها مثلا خیانت

یه مورد جلو چشمه مامان باباش دارن جدا میشن خونه ماست باباش رفته خیانت کرده درد بچه طلاق بودن یه طرف اینکه همه دارن درمورد باباش حرف میزنن یه طرف دیگه

تف به قوم‌پدری / لعنت به قوم مادری

میدونی درد بدتر از اینا چیه ؟ اینکه همچنین پدر و مادری، مادر بشینه خودش رو داغون کنه و قوی نباشه و طلاق نگیره و فکر کنه داره به بچه ش لطف می‌کنه 

امضا ندارم اثر انگشت زدم

از اینم بدتر هست

بابات بیاد بهت بگه از درد زندگی تو نفسم بالا نمیاد از غصه ی زندگیت ،موندم من ی کاری کردم مامانت ی کاری تو زندگیش  کرده چی شد ک عاقبت تو این شد

و اینکه خودت میدونی چقدر پلید بودی ک زندگیت این شد

و میبینی تمام خانواده بخاطر تو دچار آسیب شدن مخصوصااااا پدر و مادر و حرف دهن هر هرزه گویی شدی

کاااش مرگ اختیاری بود یک لحظه هم زندگی رو انتخاب نمیکردم

چشماتو ی لحظه ببند تصور کن اقا امام زمان عج ایستاده آماده اس برای ظهور و فقط منتظر بیدار شدن و حرکت تو ی نفره ی نفس عمیق بکش از ته دلت بگو الهم عجل لولیک الفرج بعدم ب من بگو برا خواسته هات دعا کنم ب نیتت صلوات بفرستم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

میدونی درد بدتر از اینا چیه ؟ اینکه همچنین پدر و مادری، مادر بشینه خودش رو داغون کنه و قوی نباشه و ط ...

دقیقا یکسال پیش همین بود مادرش هر شب دعوا داشتن و قبول نمیکرد اجازه نمیداد به کسیم بگیم تا اینکه مادر بزرگم زد به سیم اخر و گفت

2803
از اینم بدتر هستبابات بیاد بهت بگه از درد زندگی تو نفسم بالا نمیاد از غصه ی زندگیت ،موندم من ی کاری ...

عزیزممم ماهی رو هر وقت از اب بگیری تازست تلاش کن جبران کنی