2777
2789

خانما کمک کنید 

خیلی دل درد و کمر درد دارم ازونجایی ک تو سونو بچه مشخص نشد دکتر احتمال بارداری خارج رحم داده و برام تیتر بتا نوشته ک بعد از ۴۸ ساعت تکرار کنم 

حالا تا فردا من دق میکنم 

کمر درد هم خیلی دارم دلیلش چیه

هفته چندمی من بیست و یکم هستم اینجورم ولی کمرد درد دارم ن دل درد

بچت دختره؟

خواهرای گلم امیدوارم هرجای دنیا خدای نکرده اگه به مشکل برخوردین خدا همون لحظه نوره رحمتشو نشونتون بده توروخدا برای حل شدن مشکلم برام صلوات بفرستید خواهش میکنم انشاالله بیام این امضامو تغیر بدم و بنویسم مشکلم حل شد با توکل بخدا و توسل به ۱۴معصوم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805

زمان همیشگی که پریود میشدی والان باردار شدی و نمیشی آره طبیعیه ولی غیر این باشه فرق داره بعدشم اینقد به خودت استرس میدی خیلی برات بده 

⁩راضی بودن به مشیت الهی آرتور أشی قهرمان تنیس جهان در سال 1983 بود که بر اثر تزریق خون آلوده به ویروس ایدز به این بیماری مبتلا شد و در بستر مرگ افتاد. در جواب نامه طرفدارانش پاسخی داد که پاسخی تاریخی در جهان شد. او پرسیده بود من از این کار خدا در حیرتم که چرا در بین این همه انسان بد، خداوند تو را برای این ویروس انتخاب کرد؟ اشی در پاسخ گفت: در سال 50 هزار کودک در جهان تنیس بازی می‌کنند. 5 هزار نفر آن‌ها حرفه ای می شوند و 500 نفر برای جام جهانی برگزیده می شوند. و از میان آن‌ها 4 نفر انتخاب شده و به نیمه نهایی می‌رسند. آن گاه که جام جهانی را با غرور در دستانم گرفته بودم هرگز نگفتم خدایا چرا از بین این همه تنیس باز مرانفر اول جهان برگزیدی؟ و اکنون نیز که در دام بلایش گرفتار شده ام هرگز نخواهم گفت خدایا! چرا مرا به این خون آلوده انتخاب کردی؟ و این مقام مثبت اندیشی و شکر و توکل و رضا به حضرت حق است.‌
عزیزم من تازه فهمیدم باردارم تیتر بتا هم تازه دادم جوابش نیومده تو سونو هم مشخص نشد اصلا بچه

اگر فقط کمر درد داری یچت پسره تا اخرشم کمر درد داری

ولی اگر زیر شکمت خیلی درد میکنه بچت دختره دردت تموم‌میشه چند هفته دیگه

من‌پدرم درامده با این کمر درد بچم پسره میگن سره یچه پسر ادم اینجوره

خواهرای گلم امیدوارم هرجای دنیا خدای نکرده اگه به مشکل برخوردین خدا همون لحظه نوره رحمتشو نشونتون بده توروخدا برای حل شدن مشکلم برام صلوات بفرستید خواهش میکنم انشاالله بیام این امضامو تغیر بدم و بنویسم مشکلم حل شد با توکل بخدا و توسل به ۱۴معصوم
حالا ک دوتاشو دارم چی 😅😅😅

😂😂😂😂

عزیزم نگفتی بتات چنده؟و چند روز گذشته رفتی سونو دادی سونو شکمی یا واژینال

عزیزم تنبلی تخمدان بودم و موعدم مشخص نبود 

عدد بتا هم مشخص نبود فقط زده بود بالای ۲۵ ک ینی مثبت 

بعد رفتم سونو شکمی گفتش اصلا مشخص نمیشه شاید ی نقطه مشکوک باشه 

بعد دکترم گفت باید تیتر بتا ب فاصله ۴۸ ساعت دوبار تکرار کنی یکیشو دیروز ظهر دادم. ک جوابش نیومده یکیشم فردا ظهر میدم 

دعا کنید بارداری خارج رحمی نباشه خیلی نگرانم

اگر فقط کمر درد داری یچت پسره تا اخرشم کمر درد داریولی اگر زیر شکمت خیلی درد میکنه بچت دختره دردت تم ...

اینا واقعا برای همه یکی نیست ..من دوتاش پسر شد یکیش تهوع شدید داشتم بالا میاوردم اون یکیش تهوع شدید داشتم بالا نمیاوردم.. دل درد و کمردرد زباد نبود ..فقط یه چیزی و کشف کردم شکمی که به همه طرفه  بزرگ میشه مخصوصا پهلوها دختر ..ولی پسر به سمت ناف همچی باد میکنه 🤣🤣تا ۵ ماهگی وقتی پسر داری اصلا مشخص نمیشه بعدش اینقد بزرگ میشه😁 البته برای من اینطور بود شاید اینم فرق کنه عاشق ترشی بودم 

⁩راضی بودن به مشیت الهی آرتور أشی قهرمان تنیس جهان در سال 1983 بود که بر اثر تزریق خون آلوده به ویروس ایدز به این بیماری مبتلا شد و در بستر مرگ افتاد. در جواب نامه طرفدارانش پاسخی داد که پاسخی تاریخی در جهان شد. او پرسیده بود من از این کار خدا در حیرتم که چرا در بین این همه انسان بد، خداوند تو را برای این ویروس انتخاب کرد؟ اشی در پاسخ گفت: در سال 50 هزار کودک در جهان تنیس بازی می‌کنند. 5 هزار نفر آن‌ها حرفه ای می شوند و 500 نفر برای جام جهانی برگزیده می شوند. و از میان آن‌ها 4 نفر انتخاب شده و به نیمه نهایی می‌رسند. آن گاه که جام جهانی را با غرور در دستانم گرفته بودم هرگز نگفتم خدایا چرا از بین این همه تنیس باز مرانفر اول جهان برگزیدی؟ و اکنون نیز که در دام بلایش گرفتار شده ام هرگز نخواهم گفت خدایا! چرا مرا به این خون آلوده انتخاب کردی؟ و این مقام مثبت اندیشی و شکر و توکل و رضا به حضرت حق است.‌
عزیزم تنبلی تخمدان بودم و موعدم مشخص نبود عدد بتا هم مشخص نبود فقط زده بود بالای ۲۵ ک ینی مثبت بعد ر ...

اوه خب با سونو شکمی اصلا مشخص نمیشه که به این زودی الکی بخودت استرس نده ولی حرف وقت رفتی تیتر بدی بگو عددشو بنویسن حتما

اینا واقعا برای همه یکی نیست ..من دوتاش پسر شد یکیش تهوع شدید داشتم بالا میاوردم اون یکیش تهوع شدید ...

اره دقیقا همینایی ک میگی من الان دارم

۶ماهمه کسی نمیدونه باردارم همه میگن دروغ میگی

هیچی نیس دورت بگردم

منم باردارم دل درد و کمر درد وحشتناک 

اولش همینو میگفتن ولی رفتم ۶ هفته سونو بچم سالم بود خداروشکر قبلش نمی‌زد که اونم تو ۸ هفته زد 🥺🫂

فقط 24 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
۱۴۰۳/۶/۱۹ تو اردو جهادی فهمیدم فندق مامان تو دلمه خدایا شکرت خدایا مواظب تو دلیم باش❤️من عاشقشم😍.بتام ۱۴۰ 🤍خانوم دکتر گفته که هنوز قلبت تشکیل نشده مامان🥲🧡