2777
2789
حباب داره رتبه ها قشنگ دوبرابر شدن یه عده خبر ندارند چی شده 😕

من باید رتبم 6 هزار میشد و بجاش شد 12 هزار...

میفهمم چی میگی

امسال دوستم با رتبه 2700 تعهدی بوشهر اورد

منطقه 3 هم بود

خیلی همه چی خراب شد

ازدواج تو سن پایین و نگرفتن دیپلم و نذاشتن شوهرم واسه ادامه تحصیل شده عقده برام،الان ک دوتا پسر دارم ...

انشالا که هر چی خیر هست براتون پیش بیاد کسی رو میشناسم که یه دیپلم ریاضی یه دیپلم تجربی فوق ليسانس مهندسی عمران امسال پزشکی قبول شده

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805
انشالا که هر چی خیر هست براتون پیش بیاد کسی رو میشناسم که یه دیپلم ریاضی یه دیپلم تجربی فوق ليسانس م ...

مممنونم عزیزم،الان ناراضی نیستم از زندگیم ولی حسرتش تا آخر باهام میمونه،عاقبت بخیری و آینده بچهام از همه چی مهمتره

یقین دارم که بهترین روزا میان  
اسی برا فیزیکم چیکار کنمامسال خیلیا که پزشکی اوردن زیست و شیمیشون کمتر من بودهفیزیکم گند زدههههههچه ...

استادای ماز خیلی خوبن

من خودم کلا خودخوان بودم ولی بنظرم کسی برای فیزیک و ریاضی کلاس بره خوبه 

و اینکه دوره ای تایم مطالعه درس ها رو عوض کن من همش اول زیست میخوندم بعد شیمی بعد فیزیک بعد ریاضی آخر شب هم چندتا زمین میزدم ریاضی بهش کم توجهی شد درصدم پایین اومد اون درسی که برات سخت تره رو بزار پارت دوم یا سوم مطالعاتی بخون پارت اول که ترجیحا زیست باشه همیشه

حباب داره رتبه ها قشنگ دوبرابر شدن یه عده خبر ندارند چی شده 😕

عزیزم شما تلاش کردی مبارکت باشه ولی خیلی خراب شده اوضاع .مثل رشته های مهندسی که دهه هفتاد خرابش کردن الانم افتادن به جون رشته های پزشکی،خودت بعدا متوجه میشی چی میگم .والا من بیست و پنج سال پیش کنکور دادم اون موقع هم بحث حباب بود و به تراز نگاه میکردیم چون هر سال ظرفیت‌ها و مناطق  تغییر می‌کرد 

وای چه بر سر پزشکی این مملکت آوردن رتبه چهار هزار پزشکی،زمان ما چهار هزار نهایت گفتار درمانی می‌آورد

تاپیک اخرمو بخونین

برای شماست

اینقدر سخت شده کنکور و تعداد بچه هایی که کنکور میدن زیاد شده

که بله رسیدن به پزشکی یک اراده قوی میخواد:)

تاپیک اخرمو بخونینبرای شماستاینقدر سخت شده کنکور و تعداد بچه هایی که کنکور میدن زیاد شدهکه بله رسیدن ...

قطعا اراده قوی میخواد ولی از قبل راحت‌تر شده قطعا، وقتی اینهمه ظرفیت را بالا بردن، 

عزیزم شما تلاش کردی مبارکت باشه ولی خیلی خراب شده اوضاع .مثل رشته های مهندسی که دهه هفتاد خرابش کردن ...

بحث امسال فرق داره 

تا پارسال یه عده میومدن ثبت نام میکردن کنکور میدادن و رتبه میگرفتن امسال هم به ما و هم به کسایی که پارسال کنکور دادن رتبه دادن 🤐

میدونید یعنی چی؟

طرف پارسال پزشکی قبول شده اصلا کنکور نداده بهش رتبه دادن😑

و جامعه آماری ما رو دوبرابر کردن بازم میگم طبق هر سالی بخوایم حساب کنیم رتبه من باید زیر ۲عزار میشد 

ما پدمون دراومد قبلا کنکور اینقدر متقاضی نداشت که قبلا کسی دسترسی به کتاب تست نداشت هر کسی کتاب تست داشت آزمون میزد صد هیچ از بقیه جلو بود 

ولی الان خیلی تغییر کرده و روز به روز داره سخت تر و طاقت فرسا تر میشه