2777
2789
عنوان

به توصیه دکتر برای پسرم ریتالین شروع کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 4863 بازدید | 284 پست
عزیزم چه قرصی بهش میدن چندسالشه

اسم قرص رو نمیدونم نوه ام  کلاس اوله 

بر چهره دلربای مهدی صلوات 💚💚💚   💚💚💚                اللهم صلی علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم .                            اللهم عجل الولیک الفرج  به حق مادر پهلو شکسته 💔

اسی من تو کلینیک کار میکنم 

یه حرف از دکترا خیلی میشنوم اینکه مادرا استرس شون به بچه منتقل نکنن به خصوص بچه هایی که تحت درمانن دارو مصرف میکنن

گیرایی بچه ها باهم فرق داره یکی دفعه دوم یاد میگیره یکی بار پنجم

یکی تو انشا خوبه تو ریاضی نه یا برعکس استرس نگیر سرزنشش نکن

به جاش سعی کن بچت و توانایی هاش بشناسی

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مررررسی عزیزم😍از خدا بهترین ها را واست میخام

دورمحبتت بگردم مهربون ،مرسی بابت دعای قشنگت ،خدا بهترینهارو واسه خودت بخاد بعد واسه همه مهربونااا

پس کی خدا میخاد به بنده هاش لذتی بدون رنج بده....منتظر روزای بهترم
آره دیرم خوب شد،اونموقع هم گفتن اگه زردی دیر خوب بشه تاثیر میزاره رو مغزشون متاسفانه

پسر منم رفت

یه طب سنتی میگفت بچه هایی که میرن تو دستگاه،غلبه صفرا پیدا میکنن

دندوناشون زود خراب میشه

پرخاشگری عصبی آن

درخواست حذف تایپیک بنا برقول سال گذشته ،لطفا یه صلوات برای درامان موندن همه مسلمونهای دنیا از دست ظالمین بفرستید ممنون،
2805

عزیزم..حتما داروی بچه را زیر نظر دکتر بده و تا زمانی که اجازه نداده قطع نکن...یه دوستی داشتم..دخترش بیش از اندازه پر انرژی بود..مثلا وقتی دور هم بودیم..میرفت اتاق بچه ها و تقریبا تمام وسایل بازی رو خراب می کرد و مثلا اون بچه در اتاقش رو قفل می کرد که این نره..باز شروع می کرد به روشن خاموش کردن لامپ ..دوست داشت توجه جلب کنه....دیگه مامانش از بر خورد مردم ناراحت شد بردش دکتر و دارو مصرف کرد...خدا رو شکر یه مدت که دارو خورد خیلی اروم و محترم شد..و تو مدرسه هم اخلاقش خوب شد و درساش هم عالی شد..تا قبلش مامانش می گفت اصلا نمیشینه که بتونه درس بخونه...و الان این دختر داره مهندسی میخونه و تقریبا همه یادشون رفته که این چقدر شیطون بود..یه خانمی شده که نگو نپرس...ولی زیر نظر دکتر دارو مصرف کرد و بعد هم با دستور دکتر قطع کرد..اما من در جریان نیستم چند سال خورد..

آبی آسمان ۱۳۹۴ رمزمو فراموش کرده بودم       😊            
روزی یکی دوتا میخوره ،قبلا خونه بود نمیگرفتمدبراش الان متاسفانه تو محیط مدرسه میخورن

خیلیییی زیاده

یه روانپزشک آمریکایی روی ۱۰۰۰تا بچه بیش فعال تحقیق کردن و دیدن حذف این جور خوراکی ها بیش فعالیشون را تا ۷۰ درصد درمان کرده

راستش در کل شاگرد اول بودنش مهم نیست ،ته دلم میخام زندگی عادی و معمولی داشته باشه ،دلم نمیخاد جا بمو ...

انشالله حتما همه چی درست میشه فقط از خدا همش کمک بگیر و صبور باش مراقب تغذیه هم باش.

عزیزم میشه بگی چه قرصی مصرف میکنه؟چی بهش بدم ببره مدرسه ؟میوه و خوراکی نمیخوره ،فقط پفک و چیپس و...م ...

کاش بجای آیوبیپرازول بهش ریسپریدون میداد این برای پیش فعالی بهتره از خیلی ها پرسیدم نظرشون همین بود که ریسپریدون بهتره

من میخام اگه ریتالینم بهش میدم از سر اجبار ،حداقل نتیجه بده ،پسرم تمرکزش بهتر بشه .بخصوص پرخاشگریش خ ...

سلام 

استباه منو نکنی 

پسرم الان کلاس ششمه 

کلاس اول که بود دکتر براش ریتالین و چندتا داروی دیگه داده بود و من از سر خودخواهی خودم بهش نمیدادم و میدیدم که چقدر تو مدرسه اذیته و باعث آزاذ بقیه میشه از یه تایمی تصمیم گرفتم بهش بدم و بعد از سه هفته هم آرومتر شده بود و هم تمرکزش به شده خوب شده بود تا اینکه کرونا اومد و من تا سه سال قطعش کردم و کلاس چهارم که مدرسه ها حضوری شدن دیدم بازم خیلی اذیت میکنه و شروع کردم به پارو دادن و بازم خوب شد 

کلاس پنجمش از بهمن ماه داروهاشو ندادم و به شدت پرخاشگر شده بود و درس نمیخوند (پسر منی که تو درساش خیلی خوب بود) 

الانم کلاس ششمه و خدا روشکر خیلی خوبه 

ولی اگه بازم داروهاشو نخوره میشه همون آش و همون کاسه 

اگه نخورن خودشون بیشتر اذیت میشن 

یچیزی بهت میگم اویزه گوشت کن ما ی استاد داشتیم همیشه میگفت روح این بچه هاا خ بزرگه و درکالبدبدن کوچی ...

چقدر قشنگ 

کاش یکی بود ۵ سال پیش این حرفو به من میزد 

هرچند الانم هنوز نتونستم مشکل بچمو بپذیرم ولی دیگه چیکار میشه کرد

نه عزیزم دکتر حتی فرمول تهیه این قرص رو با حوصله برام تشریح کرد .و گفت با خیال راحت پسرتو درمان کن و ...

تهران هستید؟ 

کدوم دکتر میبرید ؟

چه دکتر پر حوصله ای 

من گفتم دکتر درباره یرقرصی که براش تجویز کردید توضیح میدید گفت تو گوگل سرچ کن ، پره ازین توضیحات 

مممنونم عزیزم در نهایت گفتم همون ده تومن رو میدم میگیرم که این پیدا شد هم تعداد پایین داد هم قیمت من ...

۱۰ ملیوووون؟؟؟ 

این قیمت آزادشه ها 

اگه دکتر براتون تجویز کرده باشه خارجیشو با کارت ملی بچتون بهتون میدن

۱۰ ملیوووون؟؟؟ این قیمت آزادشه ها اگه دکتر براتون تجویز کرده باشه خارجیشو با کارت ملی بچتون بهتون می ...

بله عزیزم ده میلیون 

بیست تا گرفتم ۸۰۰ قراره بفرستن امروز 

دکتر نوشت والا ایرانیش به زور پیدا کردیم خارجی که هیچی 

هرچی آرزوی خوب مال تو 
2810