2777
2789
عنوان

به توصیه دکتر برای پسرم ریتالین شروع کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 4863 بازدید | 284 پست
بعنوان مادری که پارسال به بچه کلاس اولیم ریتالین دادم تجربه ام رو میگم.اول اینکه بسیار تاثیر دارهدوم ...

عزیزم من ۱/۴صبح بهش میدم تا ساعت چند میتونه اثر بزاره؟کی اثرش میره؟

مطمئنم زندگیم عالی میشه 😍مطمئنم خدا یادش نمیره چه کسایی در حقم بدی کردن و بحق همین قرآن که صداش تو گوشمه ،تو همین دنیا میبینم که دشمنام چطور تاوان میدن .💔😀

عزیزززم...الان با دارو نتیجه داده؟شما راضی هستین؟اخه منو پدرش جدا شدیم

پسر من امروز روز سومش بود ایرانی گرفتم براش صد در صد جواب نداده هنوز 

اما دیروز املا داشت همیشه ۷ تا ۸ تا غلط داشت دیروز دو تا شده بود 

هیجان زده غذا می‌خورد دیروز دقیقا نصف همیشه غذا خورد و این عالیه چون اضافه وزن داره و من نگرانش هستم 

فقط همچنان زیاد صحبت میکنه که گفتن اونم نهایت به مرور درست میشه

هرچی آرزوی خوب مال تو 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گفتم که بله دارم خودم پسر بچه اونم دوتا شیطون من تحقیق زیاد کردم ولی گوگل به نظرتون مرجع خوبیه؟ بزن ...

بالا شرایطم را توضیح دادم عزیزم

پسر من الان دوساله دارو مصرف میکنه هم بازی میکنه هم شیطنت ولی رفتارهاش سنجیده تر شده بهتر با هر شرایطی کنار میاد و مهم تر از همه توی درس هاش موفق تره تمرکزش بیشتر شده

بعنوان مادری که پارسال به بچه کلاس اولیم ریتالین دادم تجربه ام رو میگم.اول اینکه بسیار تاثیر دارهدوم ...

عزیزم من ۱/۴صبح بهش میدم تا ساعت چند میتونه اثر بزاره؟کی اثرش میره؟

مطمئنم زندگیم عالی میشه 😍مطمئنم خدا یادش نمیره چه کسایی در حقم بدی کردن و بحق همین قرآن که صداش تو گوشمه ،تو همین دنیا میبینم که دشمنام چطور تاوان میدن .💔😀

2805
بالا شرایطم را توضیح دادم عزیزمپسر من الان دوساله دارو مصرف میکنه هم بازی میکنه هم شیطنت ولی رفتارها ...

من اینقدررررر دیشب برای شما دعا کردم که باعث شدید تو نت سرچ کنم خارجیشو پیدا کنم الهی خدا بهتون بهترین ها رو ببخشه 

هرچی آرزوی خوب مال تو 
پسر من امروز روز سومش بود ایرانی گرفتم براش صد در صد جواب نداده هنوز اما دیروز املا داشت همیشه ۷ تا ...

ای جانم عزیزم خدا حفظش کنه.ایشالا اونم درست میشه.خدارو هزار مرتبه شکر.بازم خیلی خوبه اینهمه نتیجه مثبت داده.

شما خودتون تا الان توی این شرایط بودید؟؟؟؟؟؟ شده پنجاه دفه یه چیز را واسه بچت توضیح بدی و متوجه نشه؟ ...

من شده ،همه ی اینا برام اتفاق افتاده .خودمو راضی کردم اینم یه بیماریه و باید درمان بشه

ای جانم عزیزم خدا حفظش کنه.ایشالا اونم درست میشه.خدارو هزار مرتبه شکر.بازم خیلی خوبه اینهمه نتیجه مث ...

مممنونم 

امیدوارم هیچ مادری این روزها رو نبینه مثل ما 

من امسال مدرسه اش رو عوض کردم روزی که رفتم جلسه اولیا همه ازش شاکی بودن به خاطر حرف زدنش بعد گفتم من مادرش هستم حرفهاتون رو قبول دارم و مشکل رو حل میکنم میگفتن همشون ما فکر کردیم این بچه خانواده درست نداره که به فکرش نبودن ببینید چطوری بقیه اجازه میدن هر چی دوست دارن بگن بعد طرف اومده میگه چرا دارو میدین یا طب اسلامی بیارید درمان میکنم 🤐🤐🤐

هرچی آرزوی خوب مال تو 
عزیزمی 😍بخدا خیلی دلم میخاست از اینجا واستون میخریدم و پست میکردم

مممنونم عزیزم 

در نهایت گفتم همون ده تومن رو میدم میگیرم که این پیدا شد هم تعداد پایین داد هم قیمت مناسب تر 

فقط خدا کنه تا شب برسه دستم

هرچی آرزوی خوب مال تو 
دقیقا تموم حرفات رو تجربه کردم و قبول دارم ،واقعا ممنونم با دلسوزی تمام وقت گذاشتی خواهر.منو پدرش چو ...

خواهش میکنم عزیزم من خودم کشیدم حال الانتونو کاملن درک میکنم بهتر میشه  چون بچه های من بیش فعالیشون شدیدتر از بچه ی شما بود  بهتر شدن  اینجور بچه ها فوقالعاده هوش بالایی دارن و متاسفانه کلمات و رفتار تو ذهنشون حک میشه  و یادشون میمونه من بخاطر بچه هام از خیلی از آدم های دور و ورم  کناره گرفتم مشاور میگفت ببرینش تو جمع بزارین گوشه گیر نشه اجتماعی بشه. ولی تو جمع که میبردم با حرفاشون دلم میشکست و جالبیش اینجاس که بچه من میگه یادته فلانی به من میگفت وحشی. پس دیدم باید خودمو شوهرمو و اندکی از آدمای اطرافم  دورش باشن سعی کن توی باشگاه ثبت نامش کنی و شرایطشو قبلا بگو من گفتم گفتن  موردی نیس ارومش میکنیم.اوایل با بی میلی میرفت ولی الان مراسمی هم باشه که باید تعطیل کنه. تعطیل نمیکنه. هم فوقالعاده اجتماعی شده فوقالعاده آروم شده این بچه ها بمرور زمان بخاطر هوش بالایی که دارن  درک بالایی هم پیدا میکنن وخیلی زرنگن ولی عدم تمرکز دارن که با دارو خوب میشن منو جاریم همزمان بچه هامونو بردیم دکتر  بچه من بیشفعال تشخیص داده شود ولی بچه اونو فقط شلوغی زیاد پس دارویی که میده بچه ی من احتیاج داره بهش همه مخالفت کردن به دارو دادن من و رفته رفته تو مغز شوهرمم رفت که دارو نده. ولب من طبق روش دکتر رفتم وکلی از همین نی نی سایت. گوگل سرچ کردم  و تو یه دفترچه نوشتم که چه علاعمی رو با چه رفتاری جواب بدم و بهد ها هم پدرش دید که دارو چجوری روی بچه من جواب داد  من ۱۰ سال عمرو با بیش فعالی گذروندم   خیلی خیلی ببخشید که متنم طولانی شد کلام اخرم. فقط. و فقط. محبت. و مهربانی. دوری از دعوا و تنش به هیچ عنوان سرکوبش نکن  که بچه ی فلانی درسش خوبه. با ادبه. من کردم و آسیبشو. دیدم شما نکن 

خدایا شکرت
مممنونم عزیزم در نهایت گفتم همون ده تومن رو میدم میگیرم که این پیدا شد هم تعداد پایین داد هم قیمت من ...

انشالله حتما میرسه

اگه خدایی نکرده نرسید خبرم کن تا یه تحقیقی بکنم ببینم میتونم اینجا واست بگیرم

قضاوت همینه دیگه🥺واسه همینه میگن تا توی شرایط کسی قرار نگرفتی قضاوتش نکن

اینقدر دلم پره اینقدر تحت فشارم اینقدر حرف شنیدم اینقدر برخورد زشت دیدم فقط نشستم ببینم خدا چطوری جبران میکنه باهاشون .....

هرچی آرزوی خوب مال تو 
2810