2777
2789
عنوان

به توصیه دکتر برای پسرم ریتالین شروع کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 4863 بازدید | 284 پست
بگو دکترت نسخه دستی بنویسه از شهرهای دیگه بگیر من ی دوستی دارم تهرانه همیشه از داروخونه ۱۲فروردین می ...

من کرجم از تهران گرفتم امروز ارسال میشه 

ولی حتی تو ۱۳ آبان و لقمان آشنا داشتیم گفت ایرانی اصلا نیست خارجی که نایاب ...

هرچی آرزوی خوب مال تو 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من کرجم از تهران گرفتم امروز ارسال میشه ولی حتی تو ۱۳ آبان و لقمان آشنا داشتیم گفت ایرانی اصلا نیست ...

چه عجیب که پایتخت پیدا نمیشه. من  اخرای ابان رفتم دکتر میگم برای پسرم بنویسه برات میفرستم اگر خواستی. همین ریتالین سویسی الان مرکز استان ما هست. زنگ زدم. 

همتا اسم خـودمه♥
حتما دارو بده برا خودش بهتره تو كلاس پسرم يه بچه پيش فعاله مامانش تو جلسه خيلي مغرورانه ميگفت من دكت ...

حتما بهش میدم ببینم تاثیر داره یا نه .

پسرم اصلا هول نمیده ولی خب جیغ میزنه یا فحش میده ،فقط سرجای خودش که صندلی اوله دوس داره بشینه .ولی یه بچه ی بیش فعال تو کلاس پسرم هست که تو روی همه ی معلما و مدیرا حرف بد میزنه،هول میزنه ،سر بچه هارو میکوبه تو نیمکت و...کل کارای خطرناک میکنه ،واقعا پسر من در برابر اون خیلی ساکت و آرومه ،حتی پسرم میگه این چرا اینجوریه😅.

اونم مادرش گفت پدر و خانواده ی همسرش راضی به مصرف دارو نشدن.😕😐

یه خانومی گفت من بلایی سر بچم بیاد دیگه کاری ندارم که بچت بیش فعاله یا چی ،دودمانتو به باد میدم😶

مطمئنم زندگیم عالی میشه 😍مطمئنم خدا یادش نمیره چه کسایی در حقم بدی کردن و بحق همین قرآن که صداش تو گوشمه ،تو همین دنیا میبینم که دشمنام چطور تاوان میدن .💔😀

2805
اینا طب سنتی هستن به حرفشون گوش نده

بنده خدا دكترا 

دارو سازا 

اين همه درس ميخونن تا عمومي بعد تخصص بهد فوق ازموناي سخت كاراموزي 

وووو 

اخرم يه يه لاقبا مياد ميگه نه شيشه داره اين نفهم دو خط شيمي نخونده بقيه پيش كش 

چه عجیب که پایتخت پیدا نمیشه. من اخرای ابان رفتم دکتر میگم برای پسرم بنویسه برات میفرستم اگر خواستی ...

عزیزم این عکسی که من فرستادم ریتالین سویسی هست؟

مطمئنم زندگیم عالی میشه 😍مطمئنم خدا یادش نمیره چه کسایی در حقم بدی کردن و بحق همین قرآن که صداش تو گوشمه ،تو همین دنیا میبینم که دشمنام چطور تاوان میدن .💔😀

چه عجیب که پایتخت پیدا نمیشه. من اخرای ابان رفتم دکتر میگم برای پسرم بنویسه برات میفرستم اگر خواستی ...

ممنونم عزیزم 

برام جالبه اصفهان و شیراز داروخونه ها دارن بعد اینجا حتی هلال احمر هم نداره 

برای ایرانیش کلی داروخونه تو کرج گشتیم تاگرفتیم ولی اصلا اثر نداره رو هیجانش 

هرچی آرزوی خوب مال تو 
من میخام اگه ریتالینم بهش میدم از سر اجبار ،حداقل نتیجه بده ،پسرم تمرکزش بهتر بشه .بخصوص پرخاشگریش خ ...

دارو به تنهایی کفایت نمی کنه باید از روانشناسی که تو حوزه شناختی رفتاری کار میکنه هم استفاده ببری

حتما بهش میدم ببینم تاثیر داره یا نه .پسرم اصلا هول نمیده ولی خب جیغ میزنه یا فحش میده ،فقط سرجای خو ...

مطمئن باش

بچت عالي ميشه اعتماد بنفس ميگيره 

خودت روانت اروم ميشه بهش بيشتر ميرسي 

ببين اون بچم از اول اين همه شديد نبوده به مرور بدتر ميشه شماهم ندي خداي نكرده بدتر ميشه 

بقيه مادرا هم حق دارن 

من خيلي صبورم اصلا دعوايي نيستم اما دوبار تذكر كافيه هرچند ميدونم اون بچه مقصر نيست والدين نفهمش مقصرن اما برا حفاظت از پسرم اگه تكرار كنه گوشمالش ميدم تا ديگه به بچه من كار نداشته باشه 

اینا طب سنتی هستن به حرفشون گوش نده

بخدا من خودم کلی درد و رنج کشیدم از چندتا دکتر فوق تخصص پرسیدم ،با کلی وسواس 

ولی وقتی میگن خطری نداره و شیشه نداره ،چرا پسرمو درمان نکنم؟الان برای هر دارویی که هست کلی عوارض وجود داره ،اینم مثل اونا

منم دوتا بیش فعال دارم که بهشون رسیپریدون دادم با پرومتازین.   باید کلی حوصله کنی. وقت بزاری  من همراه بچه هاهم خودم آرامبخش خوردم  فقط صبر و حوصله خیییلی سخته  کاملا درکت میکنم

خدایا شکرت
ممنونم عزیزم برام جالبه اصفهان و شیراز داروخونه ها دارن بعد اینجا حتی هلال احمر هم نداره برای ایرانی ...

از نظر تغذیه هم مراعات کن. من باورم نمیشد گوجه خام خیلی روی پسرم تاثیر داشت اکتیوش میکرد

همتا اسم خـودمه♥
بنده خدا دكترا دارو سازا اين همه درس ميخونن تا عمومي بعد تخصص بهد فوق ازموناي سخت كاراموزي وووو اخرم ...

دکتر گفت شیشه نداره و کل این حرفا دروغه 

چون پسرم به این دارو نیاز داره حتما میدم بهش

2810