2777
2789
عنوان

به توصیه دکتر برای پسرم ریتالین شروع کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 4863 بازدید | 284 پست
دیروز اینجا تاپیک زدم یک نفر گفت شیشه داره !!!! چون قبلا همچین حرفی شنیده بودم برام مهم نبود کسی حرف ...

نه عزیزم دکتر حتی فرمول تهیه این قرص رو با حوصله برام تشریح کرد .و گفت با خیال راحت پسرتو درمان کن و از موفقیت هاش لذت ببر.چقد بهش میدی ؟من صبح ۱/۴گفت اگه تاثیرش کم بود عصرم ۱/۴بهش بده ولی من نمیدم 

مطمئنم زندگیم عالی میشه 😍مطمئنم خدا یادش نمیره چه کسایی در حقم بدی کردن و بحق همین قرآن که صداش تو گوشمه ،تو همین دنیا میبینم که دشمنام چطور تاوان میدن .💔😀

درست میشه خیلی عالی میشه من چند روز تو نی نی سایت تحقیق کردم که داده بودن به بچه هاشون

مرررسی عزیزم😘انشاالله همینطور بشه و دلم آروم بگیره

مطمئنم زندگیم عالی میشه 😍مطمئنم خدا یادش نمیره چه کسایی در حقم بدی کردن و بحق همین قرآن که صداش تو گوشمه ،تو همین دنیا میبینم که دشمنام چطور تاوان میدن .💔😀

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه عزیزم دکتر حتی فرمول تهیه این قرص رو با حوصله برام تشریح کرد .و گفت با خیال راحت پسرتو درمان کن و ...

به من هم گفت یک چهارم صبح اگر بهتر نشد نصف فعلا تا پنج روز یک چهارم هست

به معلمشون هم گفتم امروز ببینه چطوره هر چند حداقل یک هفته ده روز باید مصرف کنه تا کامل اثر بذاره 

هرچی آرزوی خوب مال تو 
2805
من دقیق رفتار پسرت نمیدون چیا هستن اما اگه بیش فعالی تشخیص داده شده باسه قطعا ب دارو جواب میده اما م ...

پسرم بچگیش آروم بود تا قبل راه رفتن .من خیلی بارداری سختی داشتم تا طلاق پیش رفتم و برگشتم ،خونمون مدام دعوا و جنجال بود سر مادرشوهرم و محبت افراطی شوهرم بهش و وابستگی مادرش به شوهرم.کلا جو خونمون دعوا بود و پسرم شاهد کل این ماجراها 😔.کم کم متوجه شدیم پسرم تو جمع یا مهد یا پیش دبستانی با کسی نمیسازه ‌‌،

مطمین باش شرایطتش عالی عالی میشه و به خودت میگی چرا مقاومت کردم و زودتر انجام ندادم

خداکنه اینجور بشه و پسرم شاگرد اول بشه

قطعا میشه میای تاپیک میزنی و منو تگ میکنی میگی دیدی شد ❤️

حتما عزیزم خبرت میکنم♥️دعام کن🥺

به من هم گفت یک چهارم صبح اگر بهتر نشد نصف فعلا تا پنج روز یک چهارم هستبه معلمشون هم گفتم امروز ببین ...

میشه برام بگی پسرت شرایطش چطوره؟چیکار میکنه؟آریپیرازول نمیدی بهش؟

دوست عزیزم سلام

پسر منم دقیقا داروهای پسر شما را مصرف میکنه

من از پارسال شروع کردم

و روزی هزار بار خدا را شکر میکنم

پسرم خیلی بهتر از قبلش شده

نمیگم عالی شده ولی با قبلش قابل مقایسه نیست

بهتررررین کار را کردی عزیزم

ولی پسر من سرشار از استرسه 

بچه ها کسی راه حلی واسه استرسش داره؟؟؟ 

مثلأ چیکار میکرد ک فهمیدی بیش فعاله؟؟؟منم همش ب خواهرم میگم بچشو پیش ی دکتر ببره چون فکر میکنم بیش ف ...

دقیقا همین کارا و عدم تمرکزش ،مثل یه خط مینویسه عدد ۱۶پنج دقیقه بعد میگم بنویس ۱۶یادش میره

ممنونم روحیه دادی بهم ،بخدا دلم آشوبه .کاش بچه ی منم مشکل نداشت 😔

الان تو  تو مسیر درست قرار گرفتی و این عالیه   

برای خودتم دارو‌ لازم داری استفاده کن ارزش داره  کنارش خانه های بهداشت روانشناس رایگان دارن ما اسامی و‌تلفنشون رو تو اورژانس شهرمون زده    ی تلفن روانشناس رایگانم هست خواستی بدم استفاده کن

فکر کنم تو طب سنتی بیش فعالی در اثر صفرا باشه  و چیزهای چرب فست فود چیپس و پفک تشدیدش می کنه   چربی بلوغ زودرسم میاره 

البته استاد خودم میگفت مثلا میگن فلفل تاثیر میذاره گفت مقالات و تحقیق میگن نمیذاره اگر بذاره کم  کلا بیش فعالی رو‌با تغذیه خیلی مرتبط نمیدونن 

ولی با دعوا تغذیه اش رو سالم نکن   مثلا موقعی که حال داره بهش بگو‌ بیا غذا درست کنیم بعد با کمک خودش ساندویج درست کن 

دوست عزیزم سلامپسر منم دقیقا داروهای پسر شما را مصرف میکنهمن از پارسال شروع کردمو روزی هزار بار خدا ...

ممنونم عزیزدلم ،خداروشکر گلم .میشه بگی رفتارای قبلا گل پسرت چی بود؟پرخاشگری داشت؟؟

الان تو تو مسیر درست قرار گرفتی و این عالیه برای خودتم دارو‌ لازم داری استفاده کن ارزش داره کنار ...

ممنونم عزیزم ،من خودم تو دوران pmsواقعا دیونه میشم ،اعصابم ضعیف میشه ،نمیدونم چیکار کنم‌‌

دوست عزیزم سلامپسر منم دقیقا داروهای پسر شما را مصرف میکنهمن از پارسال شروع کردمو روزی هزار بار خدا ...

وضعیت درسیش چطوره؟کلاس چندمه؟

2810