2777
2789
عنوان

به توصیه دکتر برای پسرم ریتالین شروع کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 4863 بازدید | 284 پست
من میخام اگه ریتالینم بهش میدم از سر اجبار ،حداقل نتیجه بده ،پسرم تمرکزش بهتر بشه .بخصوص پرخاشگریش خ ...

درست میشه خیلی عالی میشه من چند روز تو نی نی سایت تحقیق کردم که داده بودن به بچه هاشون 

هرچی آرزوی خوب مال تو 
من میخام اگه ریتالینم بهش میدم از سر اجبار ،حداقل نتیجه بده ،پسرم تمرکزش بهتر بشه .بخصوص پرخاشگریش خ ...

من دقیق رفتار پسرت نمیدون چیا هستن اما اگه بیش فعالی تشخیص داده شده باسه قطعا ب دارو جواب میده اما میدونی بعضی پزشکا مرز بین بیشفعالی و اتیسم خفیف تشخیص نمیدن یا گاهی بچه کاملا سالمه محیط و خانواده این بچه رو پرخاشگر میکنن 

ادما میتوانند هرجور که دوست دارند زندگی کنند بشرط اینکه باعث اسیب ب زندگی بقیه نشه..کاش بشه بریم ی جایی که بخاطر دیگران راه رسم زندگیم عوض نکنیم .. ...ب امید  روزی این سرزمین جای بهتری شود برای زندگی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مثلأ چیکار میکرد ک فهمیدی بیش فعاله؟؟؟منم همش ب خواهرم میگم بچشو پیش ی دکتر ببره چون فکر میکنم بیش فعاله مثلأ با داد صحبت میکنه مدام حرف میرنه وسط دیگران خیلی صحبت میکنه با خودش ب ندرت پیش میاد بازی کنه بیشتر باید نفردونی باشه تو بازیش همش گریه میکنه جیغ میزنه

تورو خدا لایک نکن😐😐😐
فکر کن اگه نخوره چند سال دیگه همسنهاش میرن دانشگاه و اون نمی تونه. زندگی هر چی سن بالاتر میره توان ر ...

دقیقا منم به این نتیجه رسیدم هرجوریرشده نباید مانع پیشرفتش بشم و دارو ندم یا حداقل این حس گناه در آینده رو نداشته باشم ،بگم اگه دارو میخورد الان موفق بود.میخام تموم تلاشمو براش بکنم ‌

مطمئنم زندگیم عالی میشه 😍مطمئنم خدا یادش نمیره چه کسایی در حقم بدی کردن و بحق همین قرآن که صداش تو گوشمه ،تو همین دنیا میبینم که دشمنام چطور تاوان میدن .💔😀

2805
پسر من هم امروز روز دومش بود خورد و رفت مدرسه خیلی خیلی هیجان زده میشه و صحبت میکنه گاهی لازمه براشو ...

عزیزم چی میخوره؟فقط ریتالسن؟پرخاشکره یا تمرکز نداره؟

مطمئنم زندگیم عالی میشه 😍مطمئنم خدا یادش نمیره چه کسایی در حقم بدی کردن و بحق همین قرآن که صداش تو گوشمه ،تو همین دنیا میبینم که دشمنام چطور تاوان میدن .💔😀

یچیزی بهت میگم اویزه گوشت کن ما ی استاد داشتیم همیشه میگفت روح این بچه هاا خ بزرگه و درکالبدبدن کوچی ...

خدا خیرت بده با این حرف های پر از حس خوبت ☺️☘️واقعا یه حس خوب و ناب بهم دادی ،ممنونم از حرفات

عزیزم میشه بگی چه قرصی مصرف میکنه؟چی بهش بدم ببره مدرسه ؟میوه و خوراکی نمیخوره ،فقط پفک و چیپس و...م ...

اسم قرصشو دقیق نمیدونم گفتم که نوه مه 

همون چیپس وپفک میدونی چه تاثیر بدی رو بچه میزاره وچقدر بهش انرژی کاذب میده 

سعی کن حتما صبحانه بخوره ب اش لقمه ومیوه بزار 

اصلا از کیک وابمیوه کارخانه ای بهش نده  

بچه ها اکثرا مغزیجات ومیوه خشک دوست دارن 

بر چهره دلربای مهدی صلوات 💚💚💚   💚💚💚                اللهم صلی علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم .                            اللهم عجل الولیک الفرج  به حق مادر پهلو شکسته 💔
مادر عزیز اگر شما همون اول که پزشک به بچتون قرص داده بود مصرف می‌کردید حداقل شدتش کمتر میشد

بله متاسفانه شنیدم بده و شیشه داره و ....ولی دکترش با مهربونی و حوصله زیاد برام توضیح داد اصلا اینجور نیست.بهم گفت درست مصرف کن براش با رفتار مناسب ،انشاالله شاهد موفقیت هاش میشی🥺

بله متاسفانه شنیدم بده و شیشه داره و ....ولی دکترش با مهربونی و حوصله زیاد برام توضیح داد اصلا اینجو ...

دیروز اینجا تاپیک زدم یک نفر گفت شیشه داره !!!! چون قبلا همچین حرفی شنیده بودم برام مهم نبود کسی حرفی بزنه که اطلاعاتی نداره فقط میخواد یک چیزی گفته باشه 

هرچی آرزوی خوب مال تو 
حتما درمانش کن .. شوهرم ۳۹ سالشه و درگیر اعتیاد شده .. هر دکتر و مشاوری میبرمش میگه از بچگی پیش فعال ...

درست میگی دقیقا این حرفای فوق تخصص کودک بود به من گفت درمان نشه معتاد میشه ،تحصیل نمیکنه،تو زندگیش شکست میخوره حتی خدایی نکرده قاتل و....خدا کمکمون کنه عزیزم😔

درست میگی دقیقا این حرفای فوق تخصص کودک بود به من گفت درمان نشه معتاد میشه ،تحصیل نمیکنه،تو زندگیش ش ...

من ۳ تا روانپزشک بردم 

مشاور 

روانشناس کودک و بازی درمانی و ...

آخرش خودمون کلی اصرار کردیم تا دارو داد دکتر 

چون تو خونه و جاهایی که با خودمونه آرومه آرومه 

هرچی آرزوی خوب مال تو 
2810