2777
2789
عنوان

آلرژی به پروتئین گاوی

79 بازدید | 13 پست

سلام مامانا 

پسر من الان ۶ ماهش رو داره تموم میکنه ولی دکتر گفته هیچی بهش ندم غذا بخوره چون آلرژی به پروتئین گاوی داره با رفلاکس پنهان داشتش میخوام بدونم مامانی هستش که بچه اش این مشکل رو داشته باشه چی کرده؟ خوب شده ؟ خیلی نگرانم میترسم خوب نشه بچم .بعدم بچم وزن نمیگیره چی کنم؟

تعداد رای : 0
نظرسنجی
بعد دکتر شیرش رو عوض کرده الان مدفوع صفت شده
0
0%
شیشه شیرم نمیگیره اصلا البته تازگیا
0
0%
از کجا بدونم شیر به پسرم ساخته
0
0%
بالا هم میاره
0
0%

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پسر شما خوب شده الان؟

ببخشید نوزاد شما هم مدفوع خونی داشت ؟؟دلپیچه و دل درد داشت ؟؟؟شیر خشک چی بهش دادین ممنون میشم اگه جواب بدید نوزادمن دیروز مدفوع خونی داشت خیییلی نگرانم 

درست متوجه شدی گفته غذا ندی؟

یا گفته رعایت کنی و غذا بدی برای رفلاکس که کلا هرچی غذا زپدتر شروع کنی بهتره

اگه شیر مخصوص میخوره که بچشی اینقدر تلخ و بده 

بچه خواهر منم مثل بچه شما بود همچنان اگه پنیر یا شیر بخوره حساسیت میزنه اما بقیه مواد غذایی مشکل نداره 

مثلا تو سوپ بجا کره روغن زیتون بریز 

ببخشید نوزاد شما هم مدفوع خونی داشت ؟؟دلپیچه و دل درد داشت ؟؟؟شیر خشک چی بهش دادین ممنون میشم اگه جو ...

مدفوع خونی بخاطر حساسیت به شیر 

شیر مخصوص باید بخوره که دکتر حتما نسخه کنه و داروخونه هم ان وقت که مامیگرفتیم بعضی مواقع کلا نبود هر ۴۸ساعت یکی میدادن سقفشم کلا۱۰تا یا۱۲تا تو ماه لود

مدفوع خونی بخاطر حساسیت به شیر شیر مخصوص باید بخوره که دکتر حتما نسخه کنه و داروخونه هم ان وقت که ما ...

ما هم دیروز به زور یکی پیدا کردیم ولی مطمعن نیستم که حساسیت به شیر داشته باشه میترسم مشکل دیگه ای داشته باشه 

ما هم دیروز به زور یکی پیدا کردیم ولی مطمعن نیستم که حساسیت به شیر داشته باشه میترسم مشکل دیگه ای دا ...

نه همینه برای اثباتش باز بایددوباره شیر بدی اگه خونی شد بدون همونه

اگه قبلش یبوست داشته احتمالاازهمونه هرچند قبلش برای اینکه خیالت راحت بشه یک ازمایش مدفوع بده