2777
2789
عنوان

دخترم و دخترعموش ینی دختر جاریم

| مشاهده متن کامل بحث + 8880 بازدید | 197 پست
دارم ولی تو یه گروه وایستادن

حالا خانواده همسرم دوتا دختر منو اینجوری میکنن خوبه دوتاشون عین همن بور وچش رنکی فقط یکیش موهاش لخته اونیکی مجعد تابلو از دختر کوچیکم تعریف میکنن البته مدتیه مستقیم بهشون تذکر میدم

لطفا لایک نکنید💗 تا اخربخون ، اولش اینکه شیدای فاطمه(س) دومش  👈 عاشق اهل بیتم عشقم دلیل داره بخون تا بدونی چرا نور امیدم هستن بخصوص حضرت فاطمه توسخت ترین شرایطم آب رو اتیش بودن.👈👈👈یکی بهم یه تهمت ناحق زدبدجوردلم شکست گفتم به من نگفتی به حضرت فاطمه گفتی خودش جوابتوبده یه هفته بعدسرنماز با دل شکسته درقران باز کردم میدونی چی اومد نوشته بود:کسانی راکه به مریم تهمت ناروا زدن را به سزای عملشان میرسانیم...(اسمم مریمه)دوروز بعد اون ادم با گریه والتماس زنگ زد وحلالیت خواست گفت پاکیت بهم ثابت شد به ناحق اون حرف وزدم حلالم کن که تمام زندگیم داره از هم میپاشه.این فقط یه نمونه از بزرگی خدا وقران واهل بیته که تو زندگیم دیدم,💖💖💖

موهای دختر من فرفری هست ولی آرزوم بود موهاش لخت باشهجاریتم قطعا ته دلش دوست داره موهای دخترش شبیه دخ ...

مامان عسل ک هیچی اون بگه هم مهم نیست

اون یکیجاریم ک یه پسر داره فقطهی چپ و راست میگه عسل عروسمه و ازینا 

خواهرشوهرم تذکر داده بود اونارو الان نمیگه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم خودتو و بچه گلتو اذیت نکن دقیقا خواهر منو نوه داییم یجورایی با دوسه ماه اختلاف هم سن و هم بازی هم بودن درک میکنم اذیت میشی مقایسه میشن خواهرمن خیلی سبزه بود بهش میگفتن سیاه اون پوستش سفید و توپولی بود خواهرم 7سالش بود میگفت نریم دیگ خونه فلانی متوجه شده بود حتی با اون سن کم از بس میگفتن اون چطوره این چطوره ولی الان هزار الله اکبر خاهرم الان 18سالشه اصلا یچیز دیگ انگار ی ادم دیگ شده برعکس نوه عمم ن اینک بخوام تعریف خواهرمو بکنم ولی خدا شاهده هیچ عیبی من تو صورت و اندام خواهرم نمیبینم ولی اون بندهخدا ک چهرش بچگی خوب الان جالب نیس مهم وقتیه ک بزرگ شدن با اینجور ادماکمتر رفتوامدم کنی بهتره

الهی سپاس گذارم که ما مورد لطف و رحمت تو هستیم🙏🏻الهی به هرکسی آرزو داره مادر بشه بچه ی سالم وصالح بده لطفا خودمم این ماه مادر بشم الهی آمین...۲۷آذر بی بی چک مثبت شد😍 قبلش بخدا میگفتم من کادوی تولد ازت میخوام که قربونش بشم کادومو داد درست سه روز قبل تولدم خدایا شکرت اگه تموم عمرم شکرگذارت باشم بازم کمه🙏🏻☺️

سعی کن روی جنبه های دیگه ی شخصیت دخترت کار کنی و بهش یاد بدی زیاد زیبایی و قیافه رو در نظر نگیره

خواهرم و دختر عموم از بچگی با هم دوست بودن

دختر عموم تو دخترای اطراف خیلی خوشگل بود،و خواهرم هم خوب بود ولی چون مامانم دوست نداشت راجب زیبایی حرف بزنه هیچوقت راجب قیافه هامون نمی گفت،بیشتر راجب هوش و استعدادمون میگفت

زن عموم همیشه میگفت دخترم خوشگله،دخترم درس خونه،دخترم اله و بله ،هزار تا خواستگار داره

دختر عموم راحت با پسرا تلفنی حرف میزد،ولی خواهرم اصلا اهل این چیزا نبود

دختر عموم از بس تو چشم بود ۱۸ سالگی دیابت گرفت

لیسانس گرفت ولی

و با یه پسر که باهاش دوست بود و دیپلم بود،و خانوادش به شدت مخالف بودن ازدواج کرد

خواهرم و شوهرش الان دوتاشون دارن دکترا می خونن

اول یه تذگر جانانه بده به جاریت به نظر من بچت مهمتره تا وجه ت پیش جاری مخصوصا خانواده همسر از سر لج اینکارو میکنن خواهر شوهرای احمقم برای دختر منم با  پسر جاریم اینکارو میکردن هی مقایسه میکردن تا به شوهرم گفتم بهشون تذکر داد و رفت و امدو کم کردم اینجور ادما ذاتشون خرابه بعدم من هم 14 سالم بود به خاطر جای جوش ابله مرغون رو دماغم یه گودی درست شد به مرور بهتر شد تا الان که معلوم نیس تو سن بلوغ ک یه دفعه رشد میکنه بینی خوب میشه 

آخ دقیقااااااا مثل منو دخترخالم اون بور بود موها وابروهاش بلوند سفید در چشم رنگی من دقیقا برعکس چشم ...

عزیزم چقد درکت کردم 

خیلی بده خیلی زیاد 

چون هرچقدرم ویژگی خاص داشته باشی از چشمت میفته چراچون در معرض مقایسه ای

اسی، ما سه تا خواهریم، از نظر چهره، اگر بخوان نمره بدن به من از ۱۰، بی انصاف باشن ۹ میدن، به خواهرام با ارفاق ۶ میدن.

جالبه حتی خواهر کوچیکم از منم زودتر ازدواج کرد، من تو ۳۳ سالگی، اونم خودم سرکار شوهر پیدا کردم.

منظورم اینه، من عکس گل دخترتو ندیدم، ولی کلا ، تو جواب جاریت بگو، طرف بختش بلند باشه، چهره کیلو چنده.

عزیزم چقد درکت کردم خیلی بده خیلی زیاد چون هرچقدرم ویژگی خاص داشته باشی از چشمت میفته چراچون در معرض ...

اسی تعریف دخترتو خیلی کردن میزاری؟

شکوه سکوت را، به ارزانیِ کلام مفروش‌...شیخ بهایی
ینی تو گفتی من حرص خوردم فقط

والله خودم کم حرص نخوردم حالا انگار پسرش زود چهار دست پا رفته بهش مدال دادن😐از دهن پسرش هم تعریف میکنه تازه .دهن پسر من شییه پدرش هست هی میگه دهن پسر من اونقدر کوچیکه لقمه به زور تو دهنش جا میشه 😐یعنی تو فکر کن دیگه از تک تک چیز ها با پسر من مقایسه میکنه و از پسرش تعریف 😐حالا پسرش بزرگه ها دیگه هم سن بودن چیکار میکرد 

تو رو خدا واسه سلامتی مادرم دعا کنید به دعاتون نیاز داره 😘😘😘هر کسی دعا کرد خدا عزیز هاشو براش نگه داره 
عزیزم خودتو و بچه گلتو اذیت نکن دقیقا خواهر منو نوه داییم یجورایی با دوسه ماه اختلاف هم سن و هم بازی ...

اره استایل دخترمنم شبیه بچگیایه خواهرزادمه اونم گندمی و لاغرو کشیده بود

الان هجده شالشه ماشالله بخدا اگه تعریف کنم انقد خوش استیلو قدبلندو خوشگله ادم حزمیکنه نگاش کنه

من درک اینارو دارم ولی ازینکه خوب میدونم دخترم تحت فشاره قلبم درد میگیره 

منم یه دختر خاله دازم دوماه ازم بزرگ تره یه پسر دایی دو ماه کوچیکتر 

دختر خالم کار خونه خیلی میکنه ولی درساش بده همش کار کردنشو میکوبن تو سرم و اینکه اون چاق بود به زور و قوت مامانش لاغر شده من هنوز هم تپلم خیلی زخم میخورم 

اما یبارم نشده همینو تو درس با من مقایسه کنن بهم بگن باریکلا تو زرنج تری 

پسر داییم هم من همیشه معدلم یه ۲۵صدم ازش بیشتر میشه ولی مثلا من۱۹/۲۵شم اون ۱۹ میگن خاک تو سرت اون پسره تو باید حتما۲۲میشدی🥲😁🖤

بخدا الان دستام داره میلرزه

2810