2777
2789
عنوان

دخترم دیشب منو دق داد تا مشق بنویسه آخرم نصفه نیمه نوشت رفت مدرسه

| مشاهده متن کامل بحث + 7458 بازدید | 266 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

به عنوان کسی که مادر مو پیر کردم با مشق نوشتن بهت میگم 

وقتی بره استرس بگیره که معلم داعواش کنه  با جون و دل مینویسه

البته برا من اینطوری بود

عقل همیشه در تعقیبم بود اما من سریع تر بودم........  
2805
به واکسن؟نمیدونمخیلی سبک مریض میشه ولی امان از سرفه دائم مثل آسمی ها شب و روز سرفه میکنه ک با هیچ دا ...

نه ب چیزای دیگه .. مثلا بالشتش اگر پر هست پشم شیشه بزار .. یا لبنیات رو دقت کن ببین اونا رو میخوره تشدید میشه یا نه ..  

قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                                                                                                                                                                                                                    
نه ب چیزای دیگه .. مثلا بالشتش اگر پر هست پشم شیشه بزار .. یا لبنیات رو دقت کن ببین اونا رو میخوره ت ...

نه هیچ مشکلی نداره 

همه اینا تابستونم بود مشکلی نداش

فقط وقتی ویروس میگیره این مدلی میشه

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....
ببین چی دوست داره بهش بگو اگه درستو خوب بخونی مثلاً بهت جایزه اون چیزی که دوست داری رو میدم بعد دیگه ...

امروز خیلی بهتر از دیروز بودیم هم من هم دخترم . معلم بهش گفته بود که فقط با مامان باید تمرین کنی . منم تا میومد اذیت کنه میگفتم اگه نمیخوای تا من برم . میگفت نه نه بمون . و دوباره اوضاع رو به راه می شد . کلا از صبوری و خونسردی خودم امروز بیشتر حال کردم کاش همیشه اینجور بمونم . دخترمو امروز خیلی بهتر از دیروز بود خداروشکر

به عنوان کسی که مادر مو پیر کردم با مشق نوشتن بهت میگم وقتی بره استرس بگیره که معلم داعواش کنه با ج ...

حالا دعواش نکرده ولی معلمشو دوست داره حرفشو گوش میده و براش حرف معلم حجته.  فقط بهش گفته بود از این به بعد فقط با مادرت مشق بنویس و به حرفاش گوش کن . امروز خیلی اوصاع بهتر بود خداروشکر 

نه هیچ مشکلی نداره همه اینا تابستونم بود مشکلی نداشفقط وقتی ویروس میگیره این مدلی میشه

اها پس گل پنیرک بگیر دمنوش درست کن بهش بده برا سرفه معجزه نیکنه

قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                                                                                                                                                                                                                    
اره واقعا . یکم بی خیال باش . توی مدرسه مگه چه خبره ؟ کلی دوست دور و بر هم جمعن با یه معلم . بهشون خ ...

درست میگی عزیزم،یه جایی باید رها کرد،انشالله بتونیم این واسواس بی موردو کنار بذاریم

من یه کلاس اولی دارم یه نوزاد ۲۵ روزه .چ باید بگم

کلاس اولیت چطوره؟ منم یه دختر دو ساله دارم اما مامانم همسایمونه میزارم پیش اون . البته گاهی به هیچ وجه اونجا نمی مونه و میاد پیش ما . به زور مشق می‌نویسیم سه تایی!

بازم  آفرین برشوهرت.

شوهرم ک میگ ننویس نمی‌خواد بری اصلا و فلان 

برای سلامتی آقا امام زمان (عج) و همه بچه ها و  آرامش هممون یه صلوات می فرستید... امیری حسین و نعم الامیر ...خیلی محتاج دعام لینک حذف تاپیک
2810