2777
2789
عنوان

دخترم دیشب منو دق داد تا مشق بنویسه آخرم نصفه نیمه نوشت رفت مدرسه

| مشاهده متن کامل بحث + 7458 بازدید | 266 پست
به نظرم بهش بگو مثلا هر ده تا که درست بنویسی، یه ستاره می‌گیری، ستاره‌هات زیاد شن برات جایزه می‌خرم. ...

باشه همین کارو میکنم . چه خوب که با هم خوش گذروندید و مثل ما به اعصاب خوردی نگذروندید 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

برای اینکه ما مسولیت پذیر بار اومده بودیم نگران نباش تو تنها نیستی منم وضعم همینه دیشب برا ندشتن ی ۳ ...

منم یه دختر دو ساله دارم اما کمک بزرگی که بهم شده اینه که همسایه مامانم هستیم و دختر کوچیکه رو میزارم پیش مامانم تا این کاراش تموم شه

2805
دقیقا

دقیقا رفتار مامانم با من و خواهرم برعکس بود
با خواهرم لجبازی میکرد اون مشقاش رو نمینوشت دعوا و بحث برای دو خط بابا اب داد
برای همین دیگه وقت و انرژی برای من نداشت دیکته هام هم خودم مینوشتم
حتی برام اتفاق  افتاد که درس نخونم اما فرداش دیدم نمره ام کم شد و درس خون شدم
میبینید خیلی فرق داره درحالیکه تمام مدت خواهرم فکر میکرد به زور داره درس میخونه و هیچوقت با خودش فکر نکرد برای لذت و خودش درس بخونه

همونم که میگن، نگاهِ ظاهرش نکن...! تدریس زبان متوسطه اول و دوم، پایه ی قوی و گرامر اصولی😍😁 بهم پیام بده اگر دوست داری زبانت پیشرفت کنه و نمره 20 بگیری..🤗 قیمت هر جلسه کلاسم خیلی کمه🙄

می دونم چی می گی کلاس اول و دوم اینجورن بعضیها سوم خوب می شن بعضیها چهارم دیگه خودجوش درسشون رو می خ ...

همههههههه این کارا رو میکنم . امیدوارم زودتر راه بیفته . و به قول یکی از دوستان از درس خوندن و مشق لذت ببره نه که براش پر از استرس و خستگی باشه فقط.  

من پسرم دویاله زبان میره امسالم پیش دبستانیه و مدرسش کلی تکلیف میده جدااز مشقای زبانش تاامروز یکبار ...

منم گذاشتم امروز تیچرش ناراحت بشه مگه درس عبرت بشه دیگه . حالا تنها نوشتن هم ازش نخواستیم . همون پیش خودمون بنویسه ولی درست گوش بده کافیه . 

وقتی ناهار خورد و یکم استراحت کرد دفتر مشق و مثلاً علوم رو از کیفش بیار بیرون و بگو دوس داری اول عل ...

همین کارو کردم . نقاشی دوس داره اول یه سری نقاشی و رنگ آمیزی داشت انجام دادیم . حتی قرار بود بعد از این مشقش هم یه سری دیگه نقاشی بکشیم که دیگه فرصت نشد و منم گفتم بزار یبار بفهمه منم میتونم نباشم و سخت نگیرم ولی بعد باید از معلمش تذکر بگیره . چون حرف معلمش براش خیلی مهمه میدونم که از این به بعد نمیزاره اوصاع اینجوری بشه . 

پسر منم نگاره ۶ رو تموم کردن شاید امروز ۷ رو بگه هفته اول اصلا درس نداد معلمشون فقط باهاشون بازی کرد ...

اره اینا هم همزمان با درس خیلی کارای دست ورزی و نمایش و اینجور بازی‌ها دارن . 

خواهر بذار مشقاش رو خودش بنویسه تو یه خط یدونه هم اگ خوب نوشت تشویق کن بگو چقدر اینو خوب نوشتی بقیه ...

با کلی کار کردن من دو تا رو درست مینویسه میگم آفرین اینو کی نوشته با خوشحالی میگه خودم . میگم پس بقیشم عین این بنویس ولی افتضاح مینویسه بقیه رو . 

خواهر بذار مشقاش رو خودش بنویسه تو یه خط یدونه هم اگ خوب نوشت تشویق کن بگو چقدر اینو خوب نوشتی بقیه ...

بازیگوشه و یکم زود خسته میشه از مشق . ولی رنگ آمیزی و ریاضی دوس داره . 

اره اینا هم همزمان با درس خیلی کارای دست ورزی و نمایش و اینجور بازی‌ها دارن .

اینحوری بهتره 

وگرنه زده میشن از درس 

روز اولم معلم گفت ممکنه دو هفته رو یه درس بمونم یه درسم یه روزه ازش رد شم من جو کلاس رو نگاه میکنم اینکه بچه آماده درس جدید هست یا نه 

لطفا تو ابن چیزا دخالت نکنید و اعتراض نکنید 

فقط 16 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
2810