2777
2789
عنوان

دخترم دیشب منو دق داد تا مشق بنویسه آخرم نصفه نیمه نوشت رفت مدرسه

| مشاهده متن کامل بحث + 7458 بازدید | 266 پست
مامانم‌الان میدید تاپیکتو میگفت یکبار فقط یکبار بدون مشق یا اشتباه نوشته شده بفرستش مدرسه درس عبرت م ...

خدا حفظ کنه مادرتونا چه ریلکس 😅

حالا من میشینم حررررص میخورم خودمو پیر میکنم 😬

خیلی حوصله داشتم ولی دخترم اصلا گوش نمیده . ۱۰ بارم براش توضیح بدم باز یه جوری عمل میکنه انگار تا حا ...

شاید حواس پرته ، یا دستاش ضعیفه، تو که نباید چیزی بگی .فقط و فقط معلمش باید کار کنه

من از سال ۸۸ عضوم فقط کاربری قبلیم رمزش رو گم کردم  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

😂😂😂قشنگ گفتی واقعا راست میگی منم دوتا مدرسه ای دارم با یه بچه ۷ ماهه پاییز و زمستون خیلی بده

خداقوت

تا خرداد سال بعد رو خدابخیرکنه

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....
2805
کاش همین اول مهر برای معلم باب نمیکردی تذکر دادن به دخترت رو یهو تو جمع کلاس دم به دقیقه تذکر میده ی ...

بچه ای که حرف گوش نمیکنه بد نیس گاهی کمی استرس بکشه بلکه سر راه بیاد 

استرس سازنده تا خودشو پیدا کنه و بیفته رو روال 

بیاین سعی کنیم ادم خوبی باشیم تو هر شرایطی سعی کنیم کار درست رو انجام بدیم حتی اگر بقیه انجام ندن .ما خوبی رو یاد بقیه بدیم 
عجیبه من فک کنم اخرین بار حدود ۹۸،۹۹ شما رو دیدمالبته چند سال نبودم ها، گذری میومدم خاموش میخوندم می ...

نه عزیزم من هنوزم کف این سایت پهنم🥰😅😅

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....
حالا یه بار ننویسه چی میشه؟چرا فشارو رو بچه زیاد میکنی؟بیخیالانقد حرص نده به خودت و اون بچه

ننویسه والا بهتر از اینجور نوشتنه . نمیدونی که سه خط از حرف  م قرار بود بنویسه . یه دونشون شبیه م نشد . بگم ۱۰۰ بار فقط من براش نوشتم  م دروغ نگفتم . باز باباش کلی حرص خورد . واقعا یه تذکر از معلم تاثیرش از دعوای من بیشتره . بچه من که اینجوریه. یعنی نباید به معلمش میگفتم؟

من مشکلم چیز دیگه ای هستش دخترم خوب درسشو میخونه فقط گریه میکنه همش بغض داره میگه دلم برات تنگ میشه الان باباش بردش میگفت کریه کرده معلم بردتش موندم چیکار کنم خیلی احساساتیو ضعیف هستش😔

اکیپ سوگلی های سایت#

خیلی حوصله داشتم ولی دخترم اصلا گوش نمیده . ۱۰ بارم براش توضیح بدم باز یه جوری عمل میکنه انگار تا حا ...

نگا یه چیز بهت بگم تو دلت نگه دار 

چه تو خودتو دق بدی چه بیخیال باشی این بچه بزرگ میشه و راه خودشو میره و دراخر میگه خودم بزرگ شدم و سمت هدفای خودش میره

پس کمکش کن راهو براش هموار کن اما با یه بیخیالی نرمی .قرار نیست خودتو نابود کنی .

بیاین سعی کنیم ادم خوبی باشیم تو هر شرایطی سعی کنیم کار درست رو انجام بدیم حتی اگر بقیه انجام ندن .ما خوبی رو یاد بقیه بدیم 
ویروس ها هم منو دق دادنهی میگیره از مدرسه میاره برا ماخدایا مارو به خرداد برسون

ما پارسال خیلی اوضاعمون بد بود از مهد می‌آورد برای من و خواهر کوچولوش امسال باز یکی دو بار بیشتر نبوده زود خوب شدیم. 

مگه چقدر مشق دارن من سال ۸۹ ده تا جمله یادمه میگفتن بنویسید 

ماری کوری تنهاو اولین زنی است که دوبار جایزه نوبل دریافت کرده!  (نابینا نیستم😂اسمشه)/🌸دوست نینی سایتی من! خوشحال میشم منو توی تاپیکای فان وانرژی مثبت تگ کنی😍/ 
2810