2777
2789

خانوما‌میشه‌با‌‌دیپلم‌کار‌ودانش‌برای‌ازمون‌فرهنگیان‌شرکت‌کزد

گوگل‌سرچ‌کردم‌نوشته‌بود‌با‌دیپلم‌نظام جدید‌و‌کار‌ودانش‌میشه‌حقیقت‌داره‌کسی‌بوده‌با‌کارودانش‌

فرهنگیان‌قبول‌شده‌باشه؟؟؟

احترام=احترام‌.‌بی‌احترامی❌️دهنش‌سرویسه‌بی‌ادب‌نیستم‌با‌هر‌کسی‌مثل‌خودش‌‌ ،،،،در جهانی که زندگی میکنیم ، کلمات بیشتر از ادما ، انسان کشتند:)-آرزو میکنم هیچ وقت به اون جایی نرسی که زل بزنی به آسمون به خدا بگی یا تمومش کن یا خودم تموم میکنم :)!

تغییر رشته نمیدی؟

نه

احترام=احترام‌.‌بی‌احترامی❌️دهنش‌سرویسه‌بی‌ادب‌نیستم‌با‌هر‌کسی‌مثل‌خودش‌‌ ،،،،در جهانی که زندگی میکنیم ، کلمات بیشتر از ادما ، انسان کشتند:)-آرزو میکنم هیچ وقت به اون جایی نرسی که زل بزنی به آسمون به خدا بگی یا تمومش کن یا خودم تموم میکنم :)!

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2803
من یک کتابی گرفتم که واسه تخصصی فرهنگیانه اسم کاردانش هم روش بود

دقیقا‌منم‌میخوام‌ازمون‌تخصصی‌فرهنگیان‌شرکت‌کنم.شما‌نمیدونی‌

ازمون‌کیه‌

اره بکن... همون موقعه ثبت نام کنکور سراسری توی آبانه ۲۰ تا ۲۶ آبان

مرسی‌عزیز‌دفترچه‌کی‌میدن؟

مرسی‌عزیز‌دفترچه‌کی‌میدن؟

انتخاب رشته؟ فک کنم بعد از اینکه تراز کنکور فرهنگیانت اومد

تاثیر کنکور فرهنگیان رو میدونی چجوریه؟ فک کنم الان تاثیر ۶۰ درصدی معدل هست ک حتما باید نهایی داده باشی و یک درصدیش کنکور فرهنگیانه بقیشم مصاحبه و نمره کنکور فرهنگیانت 

حتما باید بری نهایی بدی باید از اونایی که کاردانش هستن بپرسی یا از اونی که توی آموزش و پرورشه بپرسی ببینم کدوم کنکور اصلی رو باید شرکت کنی

یه دختر مهربون  
2804
انتخاب رشته؟ فک کنم بعد از اینکه تراز کنکور فرهنگیانت اومدتاثیر کنکور فرهنگیان رو میدونی چجوریه؟ فک ...

اهان‌مرسی‌عزیزم‌اخه‌دیدم‌توی‌گوگل‌نوشته‌بود‌میشه‌با‌رشته‌کار‌ودانش‌ثبت‌نام‌کرد

اهان‌مرسی‌عزیزم‌اخه‌دیدم‌توی‌گوگل‌نوشته‌بود‌میشه‌با‌رشته‌کار‌ودانش‌ثبت‌نام‌کرد

واسه کاردانشا هم نهایی داریم نگران نباش فقط باید پرس و جو کنی پارسال یکیو می‌شناختم از رشته کاردانش اومده بود رشته ریاضی کنکور داده بود میتونی اینجوری هم بکنی

یه دختر مهربون  
واسه کاردانشا هم نهایی داریم نگران نباش فقط باید پرس و جو کنی پارسال یکیو می‌شناختم از رشته کاردانش ...

نه‌من‌میخوام‌همین‌رشته‌خودم‌هنر‌اموزی‌فرهنگیان‌قبول‌شم