پسر من ۱۱ ماهه هست و الان حدود یک هفته هست که سرشو به میز کابینت یا هر سطحی میزنه و این کار رو تکرار میکنه و گریه میکنه با اینکه گریه میکنه این کار رو تکرار میکنه آخر هفته وقت چکاپش هست اما تا اون موقع دلم شور میزنه خیلی نگرانم همه چیش نرماله قد، وزن و کارهایی که باید تا این سن انجام بده، عرض مردم که حدود یک هفته هست این مار رو روزی پنج شش بار میکنه حالم بد میشه، خواستم از دوستان بپرسم کسی تجربه مشابه داره؟؟
نی نی یارعزیزومحترم لطفا قبل اینکه تعلیقم کنی یه خبربده جون مادرت بخاطرهیچی تعلیقم نکن تذکربدی دیگه ادم میشم من یه مادر دو قطبی ام یه وقتا خوبم یه وقتا بخاطر خالی کردنم چرتوپرت میگم
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
من پسرعمم اینجوری بود یا میزد تو سرش یا سرشو میزد تو دیوار دکترم بردن گفت میخواد حرف بزنه حرصش میگیره تا یکی دوماه اینجوری بود یهو زبون باز کرد هممون و خورد
دوتا دخترای من این حرکتو انجام میداد یا دستشونو گاز میگرفت یا موهاشون میکشه یا سرشونو میزد ب دیوار وقتایی ک کار از دلشون نمیشد این کارو میکرد بزگه دیگه نمیکنه ۴ سالشه کوچیکه هنوز موهاشو میکشه ۲ سالشه این کارا تو بچها هست بخاطر خشمی ک داره
نی نی یارعزیزومحترم لطفا قبل اینکه تعلیقم کنی یه خبربده جون مادرت بخاطرهیچی تعلیقم نکن تذکربدی دیگه ادم میشم من یه مادر دو قطبی ام یه وقتا خوبم یه وقتا بخاطر خالی کردنم چرتوپرت میگم
نبایا چیزی نیست بچها کارای غیر متتظره انجام میدن وقتی همه چیز عادیه پس بد ب دلت راه نده مامانی
دوستان دور از جون بچه های گل اطراف شما، میترسم علایم اوتیسم باشه😭😭😭😭😘حالم بده
نگران نباش چیزی نیست دکتر ببری خیالت راحت میشه