2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اخه فقط بادوم و خرماهیچی دیگه نمیتونم بخورم 😩

عزیزم... یکم دیگه تحمل کنی کلا ویارت میره و دوران بخور بخور و اضافه وزن شروع میشه

نظرمو نمیپسندی, ریپلای نکن🚫🚫 پشت این حرفم یه عالمه حرفه از یه عده که فقط برای خالی کردن عقده هاشون میان اینجا....
عزیزم... یکم دیگه تحمل کنی کلا ویارت میره و دوران بخور بخور و اضافه وزن شروع میشه

به خدا یه روزایی میخام بخابم رو به قبله انقدر حالم بده 

هرروزی شاید بالا بیارم دارو ام میخورم

ولی نگران بچم با چی رشد کنه؟ من که همش بالا میارم ویار دارم

فکر کنم با باد رشد میکنه😩😭

2805

من ۲۴ هفته ام و هنوز درگیرم

نمیدونم این دلپیچه کی بیخیال ما میشه

شکمت ببند خیلی تاثیر نداره ولی شدتشو کم میکنه و کمتر دلپیچه میگیره

بخاطر سردی هوا هم هست تاثیر میزاره

فقط 10 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من ۲۴ هفته ام و هنوز درگیرمنمیدونم این دلپیچه کی بیخیال ما میشهشکمت ببند خیلی تاثیر نداره ولی شدتشو ...

من با یه مویز گرمیم میکنه

با یه غوره سردی

قشنگ خل شدم

هم تنم میخاره هم دلپیچه دارم😭😭😭

به خدا یه روزایی میخام بخابم رو به قبله انقدر حالم بده هرروزی شاید بالا بیارم دارو ام میخورمولی نگرا ...

درکت میکنم منم همین روزا و سختیا رو گزروندم اما دوبار، باتموم سختیا بازم نگران خودم نبودم نگران بچه بودم که نکنه باحال بد من اونم حالش بدبشه و رشد نکنه، اما بچه الان از خون تو تغذیه میشه و ازجفت تغذیه نمیشه ،  یه زمانی از جفت تغذیه میشه که ویارت کلا رفته و اشتهات عالی شده... واینه حکمت و کار خدا... 

نظرمو نمیپسندی, ریپلای نکن🚫🚫 پشت این حرفم یه عالمه حرفه از یه عده که فقط برای خالی کردن عقده هاشون میان اینجا....
ب من گفتن بری تو شش ویارت کم میشه ولی حتی وقتی تو خیابون رد بشم کسی از جفتم رد میشه هم میخام بالا بی ...

منم الان مثه شمام

هیچکس باور نمیکنه

فقط خودمونیم ثقتی میگیم تو خیابون از بو ادما و ماشینا حالمون بد میشه سعنی چی

درکت میکنم منم همین روزا و سختیا رو گزروندم اما دوبار، باتموم سختیا بازم نگران خودم نبودم نگران بچه ...

من خیلی تپلی بودم 

الان شدم چوب خشک

ایسالا ذخیره های خوبی داشته باشم بچم استفاده کنه

دارو ام میخورم  ویتامین و اهن

چی بگم منم نگران اونم

2810