2777
2789

از دیشب تا الان هر نیم ساعت به طور منظم زیر دلم دقیقا جای مثانه درد میگیره جوری که از خواب بیدار میشم به نظرتون وقتشه؟؟برم بیمارستان یا نه

این۵امین کاربریمه 😉

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

درد زایمان همین طوریه. ولی زود نرو بیمارستان. یکم دیگه صبر کن دردا که بیشتر شد بعد برو

جواب مخالفینم رو نمیدم، حوصله بحث ندارم....یادمان باشد زنگ تفریح دنیا همیشگی نیست.... زنگ بعد حساب داریم

ن عشقم. درد بارداری اینطوریه ک شکم یدفه جمع میشه تا نوک قله رحم جمع میشه و منقبض میشه. قله رحم درست بالای شکمته. بعدشم اگر درد بارداری باشه باید فاصلش کم و کمتر بشه  یه دوش اب گرم بگیر و کمر و پاهاتو با روغن سیاه دونه ماساژ بده. یه لیوان اب جوش و عسل هم بخور و دراز بکش اینبار با دقت ببین دردات چجورین

زايمانت نزديكه كم كم دردها زمان بينش كمتر ميشه اگه نويت سزارين داري برو بيمارستان

اخه چوم دیابت دارم دکتر گف هرچی بیشتر بمونه بهتره

گف احتمال اینکه برا تو دستگاه هست واسه همین میخوام تا بشه تحمل کنم الکی نرم درش بیارن بزارن دستگاه

این۵امین کاربریمه 😉
اخه چوم دیابت دارم دکتر گف هرچی بیشتر بمونه بهترهگف احتمال اینکه برا تو دستگاه هست واسه همین میخوام ...

علت دستگاه رفتنش چي ميتونه باشه الان نارس نيست 

يعني به خاطر ديابت شما ممكنه بره دستگاه 

فقط 34 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
علت دستگاه رفتنش چي ميتونه باشه الان نارس نيست يعني به خاطر ديابت شما ممكنه بره دستگاه

میگه دیابت باعث میشه ریه دیرتر برسه به همین خاطر ممکنه بره دستگاه این یه احتماله

این۵امین کاربریمه 😉