2777
2789
ریزش مو دارمکلیم قرص ویتامین اهن میخورم بازم ریزش دارم

برو دکتر شاید ریزشت هورمونی باشه منم اینجوری بودم پارسال قوی ترین امپول ویتامینم تاثیر نداشت دکتر رفتم گف هورمونیه قرص داد تو اون مقطع ریزشم کامل قطع شد الان یمدته باز ریزش دارم 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ریزش مو دارمکلیم قرص ویتامین اهن میخورم بازم ریزش دارم

سونوگرافی دادی ؟

آزمایش کامل چطور ؟که شامل آزمایش خون ،هورمونی کامل ویتامین ها تیروئید ادرار و...

باید ببین مشکل از کجاست که اولین راهشم آزمایشه و سونو

برو دکتر شاید ریزشت هورمونی باشه منم اینجوری بودم پارسال قوی ترین امپول ویتامینم تاثیر نداشت دکتر رف ...

ازمایش هورمونی چجوریه؟ 

میشه برام ی صلوات بفرستی دوست گلم (: ✨❤
سونوگرافی دادی ؟آزمایش کامل چطور ؟که شامل آزمایش خون ،هورمونی کامل ویتامین ها تیروئید ادرار و...باید ...

ازمایش خون و ادرار دادم

گفتن کمبود ویتامین دی و اهن

کلی قرص میخورم امپول ولی بازم ریزش دارم

رشد مجدد هم داشتی؟! و اینکه علائم دیگه ای هم بود؟!

بله کلی موهای ریز ک میگن بیبی هیر در اوردم دوسال پیش

ولی الان باز ریخته یمدته موهام دکتره طبق تشخیصش بمن گف شما ریزش ارثی مردانه داری خودمم میبینم هرسال یمدتی موهام میریزه

ازمایش خون و ادرار دادمگفتن کمبود ویتامین دی و اهنکلی قرص میخورم امپول ولی بازم ریزش دارم

کمبود ویتامین دی و اهن یکی از دلایل مهم ریزشه 

باید زیر نظر دکتر کمبود این دوتا جبران بشه و بعد مجددا آزمایش بدی ببینی برطرف شده یا نه 

حتماً آزمایش هورمونی و سونو شکم و لگنم بده

کمبود ویتامین دی و اهن یکی از دلایل مهم ریزشه باید زیر نظر دکتر کمبود این دوتا جبران بشه و بعد مجددا ...

خب دارو مصرف میکنم ریزش برطرف نشده

اونارو انجام ندادم

هیر فیلر و مزو هم انجام دادی اگه انجام دادی کدوم بهتر بودن 

در گذرگاه زمان خیمه شب بازی دهر روز ها با همه تلخی و شیرینی خود میگذرند عشق ها می میرند رنگ ها رنگ دگر میگیرند و فقط خاطره هاست که چه تلخ و چه شیرین دست ناخورده به جا می مانند ...