2777
2789
عزیزمممم. بیا بغلم🫂

اتفاقا الان خواستم تایپیک بزنم بپرسم از مامانا کولیک کوفتی کی تموم میشه خدا خیرت بده انشالله نی نیت اروم بخوابه و خدا برات نگهش داره😍سخت هست ولی اینک اینقد همسرم همراهمه خداروشکر میکنم انشالله هرچی ازخدا میخاد بهش بده 😍خدا همیشه جای شکرشو باقی میذاره

الهی سپاس گذارم که ما مورد لطف و رحمت تو هستیم🙏🏻الهی به هرکسی آرزو داره مادر بشه بچه ی سالم وصالح بده لطفا خودمم این ماه مادر بشم الهی آمین...۲۷آذر بی بی چک مثبت شد😍 قبلش بخدا میگفتم من کادوی تولد ازت میخوام که قربونش بشم کادومو داد درست سه روز قبل تولدم خدایا شکرت اگه تموم عمرم شکرگذارت باشم بازم کمه🙏🏻☺️

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اوایل مادرشدن خیلی وحشتناکه دیگ نمیخوام ب اون روزا برگردم اگ افسردگیم گرفته باشی ک دیگ هیچ

اوهوم ولی بهشم می ارزه لبخندش دیوونت میکنه وقتی ارومه و حالش خوبه❤️😍

الهی سپاس گذارم که ما مورد لطف و رحمت تو هستیم🙏🏻الهی به هرکسی آرزو داره مادر بشه بچه ی سالم وصالح بده لطفا خودمم این ماه مادر بشم الهی آمین...۲۷آذر بی بی چک مثبت شد😍 قبلش بخدا میگفتم من کادوی تولد ازت میخوام که قربونش بشم کادومو داد درست سه روز قبل تولدم خدایا شکرت اگه تموم عمرم شکرگذارت باشم بازم کمه🙏🏻☺️
دو ماه و نیمشه این چیزا حالیش نی

عه 😂 سخت ترین مراحل هستی بخاطر همون کولیکه بزارش رو پات لالایی بخون.دخترمن هیچی ندا ولی چونشیر نداشتم بیچاره از گشنگی نمیخوابید نمیزاشتن شیر خشکم بدم بدترین لحظهای عمرم.الان یجوری تو بغل یا روپا ارومش کن ولی حتمن یکی باشه چن ساعت نگه داره تو بخوابی

خدا حفظ کنه نی نی و باباش و ایشالا زودتر به ارامش برسیم

فدات جانم انشالله

روز خوابم‌نمیبره حتی اگه عزراییل بیاد باید وایسه شب بشه بعد من و ببره

اینجوری داغون میشی سعی کن روز بخوابی شب یکم سرحال باشی مامانای ک بچهاشون کولیک دارن دوبرابر بقیه شب بیداری دارن