2777
2789
عنوان

چاقی بعد زایمان

68 بازدید | 6 پست

من ۵روز زایمان کردم توقع داشتم بلافاصله بعد زایمان حداقل ۶کیلو ازم کم بشه اما فقط وزن بچه ازم کم شد

میترسم افسردگی بگیرم 

شکمم انگار یکی دیگه توش هست

شوهرمم میپرسه چقدر شدی احساس بدی پیدا میکنم شاید اصلا اون با ی منظور دیگه میپرسه اما من باز ناراحت میشم 

خیلی چاق شدم

قبل بارداری ۶۵کیلو بودم

الان ۸۵ دق میکنم از غصه یعنی کم میشه 

دلم نمیاد چیزی بخورم حالم بده 

شما وزنتون کی ب حالت قبل برگشت بعد زایمان

عزیزم 6ماه طول می‌کشه شکم به حالت قبل برگرده 

منم80شده بودم بعد زایمان الان 65،پسرم دو سالشه.....

✨اونایی که میگن انسان یکبار متولد میشه کسایین که معجزه ها رو باور ندارن✨تو معجزه ی من شدی✨y✨چه خوب شد که اومدی💞 عُمرَم رو عُمرِت بچه جون🤍✨

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم ۲۰ کیلو چاق شدم طی بارداری

۱۴ ماه از زایمانم گذشته، ۱۰ کیلو کم کردم و ۱۰ کیلو مونده

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.
2805
شکمت رو با چادر ببند چقدر مادر بزرگم گفت گوش نکردم حق میگفت خدا بیامرز

خطر چسبندگی داره، مخصوصا بعد سزارین

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.