2777
2789
عنوان

جاری بدجنس نیومده

145 بازدید | 14 پست

من ۱۰ سال پیش مادرشوهرم هرجا خواسته بردمش دکتر عروسی مهمونی شوهرنداره الان برادرشوهرم تازه زن گرفته من انتظار داشتم بعداین همه مدت که من بردم الان نوبت اونا باشه ببرن میخوایم بریم مهمونی زنگ زده شمامامان وببرین ما خودمون میایم مام چون شوهرم گفته بود باشه اون مجلس وبردیم ازالان چجور برخورد کنم که بفهمه دیگه نوبت ایناس

عضو گروه بنفش💜 مانکن های زیبا وزن اولیه ۷۴ وزن هدف ۶۰ تاریخ شروع رژیم ۱۴۰۲.۲.۲۶

همسرت خیلی رک و بااحترام بگه به برادرش که مادر روچشمم جاداره ولی حالا ک توهم متاهل شدی بهتره وظایف رو تقسیم کنیم چون من به تنهایی پسرش نیستم

برای هم خوب بخوایم،،بدی ها و بدخواستن ها وحسادت ها باعث سیاهی دل و کینه و درنهایت افسردگی وکناره گیری میشه...خوب بخوایم،خوب باشیم ،شادباشیم وسرزنده❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خو اونکه اینجوری حساب نمیکنه ک الان نوبتی حساب میشه

راضیم ازاین به بعد نوبتی ببریم الان این هفته مراسم خودشونه من میگم باید خودشون ببرن بیارن ماعقدمونم خودمون بردیم اوردیم شوهرم میگه نه نمیشه قراره بریم محضر

همسرت خیلی رک و بااحترام بگه به برادرش که مادر روچشمم جاداره ولی حالا ک توهم متاهل شدی بهتره وظایف ر ...

میدونی چون تواولین مهمونی پیچوندن انداختن گردن ما خیلی قلبم شکست حالا معلوم نیس مهمونی بعدی کی باشه که جبران کنم

این چیزیه که بچه هاش باید باهم توافق کنن

و تا اونا با هم به نتیجه نرسن متاسفانه وضع همینه

‏ناراحت نباشید که الان دارید تو زندگی پشت سر هم شکست میخورید،من به شخصه به همتون قول میدم یروز بالاخره این روزا رو پشت سر میذارید و‌ کاملا تو عمق بدبختی فرو میرید😌

میدونی چون تواولین مهمونی پیچوندن انداختن گردن ما خیلی قلبم شکست حالا معلوم نیس مهمونی بعدی کی باشه ...

حتی شده اون مهمونی نرو یا الکی بگو ما رفتن مون نشد بعد خودتون برید ..بردن مادر بد نیست ولی یکی انجام بده یکی خوش بگذرونه حقیقتن انصاف نیست ..

برای هم خوب بخوایم،،بدی ها و بدخواستن ها وحسادت ها باعث سیاهی دل و کینه و درنهایت افسردگی وکناره گیری میشه...خوب بخوایم،خوب باشیم ،شادباشیم وسرزنده❤
میدونی چون تواولین مهمونی پیچوندن انداختن گردن ما خیلی قلبم شکست حالا معلوم نیس مهمونی بعدی کی باشه ...

پیش  شوهرت سفت وسخت بگیر بزار جدی با برادرش حرف بزنه اگ از الان بپیچونن دیگه مادرشون مریضم بشه بیمارستاناش با توهست کلن وظیفه خودت میشه این بلا سر خواهر من اومده

حتی شده اون مهمونی نرو یا الکی بگو ما رفتن مون نشد بعد خودتون برید ..بردن مادر بد نیست ولی یکی انجام ...

دقیقا همین حرف وبه شوهرم زدم گفتم ۱۰ سال بردم مگه چیزی گفتم ولی ازاین به بعد نه حالا به نظرت این هفته مراسم عقد محضری خودشونه من نبرم خودشون ببرن چطوره شوهرم میگه نمیشه ولی میگم پس چرامن مراسم خودم بردم

پیش شوهرت سفت وسخت بگیر بزار جدی با برادرش حرف بزنه اگ از الان بپیچونن دیگه مادرشون مریضم بشه بیمار ...

نه یه هفتس ماخونمون بحثه شوهرم میگه نوبتی ولی مراسم های بعدی معلوم نیس کیه الان اولین مراسم عقد خودشونه من میگم خودشون ببرن شوهرم میگه نمیشه ولی من عقدخودمم بردم

دقیقا همین حرف وبه شوهرم زدم گفتم ۱۰ سال بردم مگه چیزی گفتم ولی ازاین به بعد نه حالا به نظرت این هفت ...

الانو نمیدونم میخای ببرید ولی بعد اون همه چیزو روی خودت نریز و کوتاه نیا چون شوهرتم عادت میکنه خودش انجام بده و برادرش تو معذوریت قرار نگیره ..

نه یه هفتس ماخونمون بحثه شوهرم میگه نوبتی ولی مراسم های بعدی معلوم نیس کیه الان اولین مراسم عقد خودش ...

حالا عقدو ببرید چون ممکن بگن حسودی میکنه ولی ازاون بعد جدی بگیر حتی جلوشوهرت بزار نشه وظیفت

الانو نمیدونم میخای ببرید ولی بعد اون همه چیزو روی خودت نریز و کوتاه نیا چون شوهرتم عادت میکنه خودش ...

بعدا و که عمرا بزارم فقط من دوس دارم ازهمین الان ندارم تومراسم خودشون

بعدا و که عمرا بزارم فقط من دوس دارم ازهمین الان ندارم تومراسم خودشون

شک نکن بدجور میپیچونن امکان نداره براعقدشون ببرن