سلام عزیزم
ببین من سه تا بچه دارم و روی هر سه که اخلاق و منش جدا از هم داشتن امتحان کردم و جواب خوبی گرفتم
بنظرم اصل آموزش در خانه هست و رفتار والدین
هوش بالا خوبه ولی هوش هیجانی اگه بالا باشه بچ در تمام مراحل زندکی عالی رفتار میکنه
دیدی یه دکتر یا پرفسور زندگی کاری عالی داره ولی زندکی خانوادگی و ارتباطی خوبی نداره
برای بالا بردن هوش هیجانی بچه باید در بازیها همراهش باشی و زیرکانه به چالش بکشیدش
مثال :بهت میگه مامان اینو چجور سر هم کنم نمیتونم
یه مادر معمولی فورا براش درست میکنه و بهش میده
ولی یه مادر که قصدش تقویت هوش بچه هست میگه پسرم بنظر خودت چجور درست نیشه یکم فکر ن نگاهش کن با دقت منم نمیدونم باید فکر کنم و حتی مدل فکر کردن هم بهش یاد بده
مثلا بگو خب اینو چکارش کنم حالا اگه برعکس بزارم درست نیشه یا نه بزارم بالاتر درست ميشه؟و همینجور تا بچه هم به تلاش و فکر بیوفته و کم کم یه بچه مستقل و با فکر و مبتکر ميشه
با این روش چند قدم از بچه های دیگه جلوتره
اول بگم از ریخت پاش هنگام بازی و آموزش اصلا ایراد نگیر ولی بهش درست و اصولی استفاده رو آموزش بد که کمتر خرابکاری بشه
مثلا وسیله رو مناسب سنش بگیر و یه زیزانداز بزرگ برای کار درستی و نقاشی بخر
کاغذ رنگی و مقوا رنگی الان تو بسته با رنگای مختلف هست براش بگیر با چسب ماژیکی و آبکی و طرز کار با چسب هم بهش یاد بده
کاردستی نو نت هست از ساده شروع کن الی آخر اول کنی کمک کن ولی کم کم ازش دور شو تا خودش انجام بده جای خراب یا کثیف