2777
2789

به قرآن دیگه خسته شدم. 5ماهش تموم شد و. خوب نشد 

فقط رو پا میخوره اونم یک ربع دوباره بیدار میشه 

آخه چرا یکی بیاد بگه راهش چیه 

خسته شدم دیگه مریض شدم چرا این اینجوریه 

خدایا شل تا صبح صبح تا شب بیدارم 

کم آوردم 

غم داغ تنها  برادرم منا ذره ذره اب کرد درست مثل به سرطان بد خیم 🖤🌒

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

باید در طول روز براش ساعت خواب در نظر بگیری و نذاری غیر اون ساعت بخوابه ،خسته ش کنی سرشو گرم کنی رو پا هم نذار بذارش یه گوشه آروم پشتش بزن و بخوابونش رو پا ب مرور از پا میافتی اونم تا بزرگ شه عادت میکنه باید از عادت بندازیش

شاید رفلاکس پنهان داره

دارو میخوره برای رفلاکس 

دندون هم آخه بچه اولم اصلا اینجوری نبود 

این اصلا خیلی نابودمون کرده

عزیزم رفلاکس پنهان داره بنظرم.دخترم اینجوری بود تا سه ماهگی،بردم متخصص اطفال،شربت داد،بعد دو هفته خوب شد.

البته گفت تا یکماه فقط با زاویه باز(حالت نشسته)بخوابه ومن توو کریر میخوابوندمش

باید در طول روز براش ساعت خواب در نظر بگیری و نذاری غیر اون ساعت بخوابه ،خسته ش کنی سرشو گرم کنی رو ...

همه این کارا کردم نمیشه باور کن نمیشه 

دارو یا قرص خواب مخصوص نوزاد نیست

عزیزم رفلاکس پنهان داره بنظرم.دخترم اینجوری بود تا سه ماهگی،بردم متخصص اطفال،شربت داد،بعد دو هفته خو ...

داروی میخوره برای رفلاکس الان حدود یک ماهه ولی فقط چند روز اول خوب بود 

همه این کارا کردم نمیشه باور کن نمیشه دارو یا قرص خواب مخصوص نوزاد نیست

دارو یا قرص ندی اصلا به نظرم یه مدت بذار خودش خسته شه و مودش خوابش ببره اصلا هیچ تلاش و توجهی به خوابش نکن

توی گهواره نمی خوابه ؟ تا تکون خورد گهواره رو تکون بده دوباره می خوابه چون بدن اون هم خیلی نیاز به خواب داره 

تایم خوابش توی روز رو محدود کنی خیلی بهت کمک میکنه 

ویتامین هم بهش بده در اثر کمبود ویتامین هم میشه

دارو میخوره برای رفلاکس دندون هم آخه بچه اولم اصلا اینجوری نبود این اصلا خیلی نابودمون کرده

دختر من الرژی ب   پروتئین لبنی داشت  تو اون سن تا ‌میزاشتم  ‌پایین بیدار میشد و البته رفلاکسم داشت

2810