2777
2789

فقط دکتر...وقتی بارداری همه چیز رو از دکتر بپرس.‌..شاید برای یکی این وضعیت طبیعی باشه برای یکی نه

❤️خودمو خیلی دوست دارم...مسیری رو اومدم که فکر نمیکردم بتونم تا آخرش ادامه بدم...اگه روزی هزار بار به خودم بگم دمت گرم...باز هم کمه.❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فقط دکتر...وقتی بارداری همه چیز رو از دکتر بپرس.‌..شاید برای یکی این وضعیت طبیعی باشه برای یکی نه

اره از دکترم پرسیدم عزیزم گفت طبیعیه ولی من اینقدر تو این روزا نگران بچم همه چیز انگار برام استرس ایجاد میکنه حتی اگه طبیعی باشه😟😟

بله منم دل‌درد داشتم گاهی حسابی عضله های شکمم میگرفت انگار .

من حاضرم این دردارو با جون و دل بکشم ولی بدونم مشکلی نیست و طبیعیه ادم وقتی مادر میشه و تو این دوران قرار میگیره واقعا همش. استرس داره🥲🥲🥺🥺

اره عزیزم من مثل شما تو هفته 6 بارداری هستم دل درد پریودی داشتم طبیعه به دکتر و بقیه هم گفتم گفتن ما ...

مرسی عزیزدلم ان شاءالله به امید خدا بچهتو صحیح و سالم بگیری بغلت یه بچه ی سالم و خوشگل و سالم😍😘

پس خداروشکر چیزی نیست

اره عزیزم این دردها تا جای که خیلی زیاد نباشه طبیعیه.چون زیاد طول میکشه آدمو کلافه میکنه

ممنون گلی 

اره واقعا درسته میگن تو بارداری دردای عجیب و غریب میاد سراغ ادم ولی ادم سر هر چیزی نگران میشه و استرس میگیره🥺😞

من حاضرم این دردارو با جون و دل بکشم ولی بدونم مشکلی نیست و طبیعیه ادم وقتی مادر میشه و تو این دوران ...

سخته اما میگذره... انشاءالله به وقتش چشم به هم بزنی بغلش میکنی و تلخی این روزا با یه لبخند کوچولش فراموش میشه عزیزم😍

سخته اما میگذره... انشاءالله به وقتش چشم به هم بزنی بغلش میکنی و تلخی این روزا با یه لبخند کوچولش فر ...

فقط حاضرم بچم ان شاءالله صحیح و سالم باشه تمام این سختیاشو به جون میخرم

منم بچه ی اولمه بخاطره همین همش استرس دارم هر چند که این فسقلی و رو خدا تو دلم گذاشته درصورتی که هیچ فکرشم نمیکردم این ماه بخوام باردار باشم ان شاءالله خدا خودش داده خودشم صحیح و سالم نگهش میداره😍😍❤❤

مرسی گلی جان از دلگرمیت ان شاءالله خدا به همه ی کسایی که منتظر بچن یه دسته گل سالم هدیه کنه و بچه ی گل تورم برات نگه داره😍😘❤

فقط حاضرم بچم ان شاءالله صحیح و سالم باشه تمام این سختیاشو به جون میخرممنم بچه ی اولمه بخاطره همین ه ...

انشاالله که سالمه فقط با استرسا این دوره رو برای خودت تلخ میکنی ، پس امید داشته باش و براش نذر کن . سوره یس بخون دستتو بذار روشکمت . باهاش حرف بزن دنبال سیسمونی و وسایل برای اتاقش باش به فکر اسمش باش و خودتو با این چیزا سرگرم کن که کمتر استرس بگیری فیلمای کمدی ببین و کلی خوراکی مفید بخور که نینیت خوب وزن بگیره

ممنون از دعای خوبت برای بچم خانومی❤

انشاالله که سالمه فقط با استرسا این دوره رو برای خودت تلخ میکنی ، پس امید داشته باش و براش نذر کن . ...

ان شاءالله به امید خدای بزرگ و مهربون خدا همه ی بچه ها رو برای مادر و پدرشون حفظ کنه 🤲🏻😍❤

ممنون از توصیه هات عزیزدلم حتما اینکارارو میکنم❤❤

2810