2777
2789
عنوان

شوهرم پیشم نمیخابه جاشو اون ورمیندازه

| مشاهده متن کامل بحث + 965 بازدید | 48 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه تو بالشتو با شوهر یکی میدونی چطور دلت میاد ها؟بالشت تا صبح تو بغلته نه وول میخوره ن بیش از حد گرم ...

اره 😂😂 ن اتفاقا چون جنسش یجوریه ک سرده همش میخوام‌کات کنم گرما میخوام 😂😂همش قل میخوره میره اینور اون ور

ارع دیگه اون مرده احساساتش کمتر از ما زنا هست تو برو پیشش بخواب عادتش بده

اشتباه ریپ زدی

اگه مخالف نظرم هستی خواهشا با ادبیات درست ریپلای کن تا منم با احترام ریپلایت کنم ولی اگه بخواهی بی ادبانه صحبت کنی منم یکی میشم لنگه خودت اگه رو حماقتت پا فشاری کردی دیگه جوابت رو نمیدم چون جواب ابلهان خاموشیس🎄🎄🎄 هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه 🍃🍃🍃من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات بحث و جدل کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم 

شوهر من گرمایی شدیده ولی من سرمایی الانم توی یه اتاق بدون بخاری میخوابه منو بچه‌ها‌هم تو یه اتاق دی ...

حتا اگه گرمایی هم باشه باید خودشو عادت بده طبعش رو به همسرش نزدیک کنه و دست در گردن یا چسبیده به همسرش بخوابه.بعد که خوابشون برد ی کم فاصله بگیرن اشکال نداره باید جوری باشه که همسرش فکر کنه پشت و پناه محکمی داره و اگه شب خواب بدی دید یا تو اینترنت مطلبی رو خوند و یا به هر دلیلی ترسید خودش رو بندازه تو بغل شوهرش و این وابستگی شدید میاره و اگر احیانا مشکلی بحثی چیزی پیش اومد این وابستگی شبانه هر کدورتی رو ازشون دور میکنه.ولی اگر عادت به جدا خوابیدن پیدا کردن تا وقتی که مرد احساس نیاز جنسی نکنه سمت همسرش نمیاد و به همین دلیل اگر دعوا یا کدورتی هم داشته باشن زمان اشتی بر میگرده به احساس نیاز مرد و باعث جدایی های کم و کم و و یواش یواش مدتش طولانی میشه تا زمانی که دیگه برای هیچکدوم مهم نیست.این یک هشداره و جدی بگیرید.تازه این کنار هم خوابیدن یک تست هم برای همسر میشه که اگر خدایی نکرده خیانتی در کار باشه همان ابتدا زن میتونه متوجه بشه.

گلم ده ساله همینم، چهل سالمون هس به شدت هم به هم عشق داریم، اما موقع خاب مخصوصا من خفه میشم دست و پا ...

انشالا تا پیری هم همینجور باشه و سلامت کنار هم باشید امین.ولی چون شما اذیت میشی فرق میکنه تا مرد این که به خاطر شما جدا بخوابه نشونه عشقه.ولی از طرف مرد خیلی جالب نیست مرد هست که باید پشت محکمی برای زنش باشه و خدارو شکر برای شما همینجوره.انشالا نوه و نبیره و نتیجه رو ببینید

انشالا تا پیری هم همینجور باشه و سلامت کنار هم باشید امین.ولی چون شما اذیت میشی فرق میکنه تا مرد این ...

قربانت مهربون از دعای خیرت، انشالله به خودت برگرده عزیزم انرژی مثبت دعات😍😍😍😍😍🌹

حتا اگه گرمایی هم باشه باید خودشو عادت بده طبعش رو به همسرش نزدیک کنه و دست در گردن یا چسبیده به همس ...

عزیزم ما محبت وعشق بینمون هست ومطمعنم همسرم مرد وفا داری هست ولی من بد خواب هستم وکسی پیشم تکون بخوره نمیتونم بخوابم ویاهمسرم هم گرمایی هست ونمیتونه راحت بخوابه بیچاره در طول روز سر کار هست ومن درگیر کار خونه وبچه ها باید حداقل شب ها راحت بخوابیم تا بدنمون استراحت کنه در ضمن رابطه‌ی ما سر جاش هست ولطمه ای بهش وارد نمیشه

بهترین‌ بهانه‌ برای‌ شروع‌ روز‌جدید‌ من فرشته‌های‌ خوشکلم‌ هستن‌ وهمسر‌ مهربونم پسرای‌عزیزم‌ امیدوارم‌که‌زیرسایه‌ی‌ خداهمیشه‌ سالم‌وموفق‌باشد😍😍قلبت را نگاه دار….اگر هم روزی خواستی کسی را در آن جای دهی….سعی کن فقط یک نفر باشد و به او بگو که تو را….بیشتر از خود و کمتر از خدا دوست دارم
عزیزم ما محبت وعشق بینمون هست ومطمعنم همسرم مرد وفا داری هست ولی من بد خواب هستم وکسی پیشم تکون بخور ...

خدارو شکر عزیز اخه جریان شما کاملا فرق داره چون با تفاهم و توافق دارین جدا میخوابی هرکدوم برای ارامش دیگری.نه این که همسر برداره بالشت و تشکشو بره جدا بخوابه و دلیل رو هم نگه یا اگه میگه منطقی نباشه. و احسنت میگم بهتون که ماشالا حواستون به ارامش همسرتون هست که چون روز سر کاره و خسته پس شب رو با خیال راحت باید استراحت کنه و این با درک و فهم و شعور بالای شما رو میرسونه.پس شما خوب بودین که همسرتون هم خوبه.انشالا پا به پای هم و در کنار هم همیشه شاد و خندون و لبریز از عشق باشه زندگیتون

2810