2777
2789

من  ده تا تایپک میدم ۴ تاش حذف میشه از نینی یار هر موقع بپرسم چرا حذف نکردی اصلا جواب نمیده من شناسایی شدم بیچاره شدم میخوام تایپکامو حذف کنم کسی بیشتر نشناسه و ندونه  دوساله منتظرم تایپکام حذف شه حالا نینی یار ۱ کلا ۳ ساعت توی روزای زوج کار میکنع ولی  به تایپک من رسیدی نمیکنه بعضی وقتا شاید از نظر تو بدرد نخور و الکی باشه ولی حتما یچیزی هست که من میخوام حذفش کنی تا حالا ۳ تا از تایپکام سر تایمشون باید حذف میشدن نشدن مارو اینجا چی گیر اوردین؟؟؟

@niniyar_5    

بابا منم تو زندگی به حدف کافی بدبختی دارم تروخدا شما انقد بخاطر یه سایت بهمون استرس وارد نکنید  این دومین باره که تایپک میزنم تروخدا شما به نینی یار ۱ بگید اطلاع رسانی کنید 

این جه کاریه اصلا نینی یار حذف تایپک یککککککبااااااار نشد یه تایپکو بگذره جواب نده تازه اون کارش بیشتر بود

رسیدگی کنید منم وقت ندارم هر دو هفته فقط یه تایمکو بفرستم تا دهسال طول بکشه

@niniyar_1    

@niniyar_2    

@niniyar_3    

@niniyar_1    

@niniyar_5    

@مونا_تهرانی    

یگانه خانوم خردادی مودی   تروخدا تویی که هنوز با کل مردم مشکل داری با من یکی دو نکن نه سواد درستی داری نه سطح فرهنگ درستی صرفا یه شوهر و خواهر شوهرو مادرشوهر داری که با اونام مشکل داری و هر روز میای نینی سایت زوزه و ناله میکشی     

@niniyar_5   @niniyar_3   @niniyar_1   @niniyar_2   @niniyar_5    

یگانه خانوم خردادی مودی   تروخدا تویی که هنوز با کل مردم مشکل داری با من یکی دو نکن نه سواد درستی داری نه سطح فرهنگ درستی صرفا یه شوهر و خواهر شوهرو مادرشوهر داری که با اونام مشکل داری و هر روز میای نینی سایت زوزه و ناله میکشی     

@niniyar_5 @niniyar_3 @niniyar_1 @niniyar_2 @niniyar_5

سلام روزی یک مورد بیشتر حذف نمیشه

برای حذف تاپیک ۱ مورد  لینک خصوصی رو به پی وی (پیام خصوصی) niniyar_1 ارسال کنید

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام روزی یک مورد بیشتر حذف نمیشه

خب من روز شنبه هفته ی قبلی یکی فرستادم اونو یه هفته گذشته حذف نکرروز دو شنبه یکی دیگه اونم همینطور

شنبه این هفته اونم همینطور سر ساعت دقیق

هرچقدم تگش میکنم پاسخ گو نیست لطفا شپا رسیدگی کنید

@niniyar_5   @niniyar_2    

لطفا شما تگشون کنید بهشون بگید شاید اهمیت دادن

خب من روز شنبه هفته ی قبلی یکی فرستادم اونو یه هفته گذشته حذف نکرروز دو شنبه یکی دیگه اونم همینطورشن ...

سلام

تاپیک شما حرف دل خیلی هاست.

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.
خب من روز شنبه هفته ی قبلی یکی فرستادم اونو یه هفته گذشته حذف نکرروز دو شنبه یکی دیگه اونم همینطورشن ...

لطفا لینکی که برای ایشون ارسال کردید، برای من ارسال کنید 

سلامتاپیک شما حرف دل خیلی هاست.

بخدا سر این قضیه هم افسردگی گرفتم با خط کسی اومدم نینی سایت ببینه تایپکامو خیلی بد میشه 😔😔

لطفا لینکی که برای ایشون ارسال کردید، برای من ارسال کنید

اینا لینکاشون

https://www.ninisite.com/discussion/topic/13141475/%da%86%d9%87-%d8%ba%d9%84%d8%b7%db%8c-%da%a9%d9%86%d9%85-%d9%87%d9%85%d8%b4-%d8%ae%d9%88%d8%a7%d8%a7%d8%a7%d8%a7%d8%a8%d9%85-%d9%85%db%8c%d8%a7%d8%a7%d8%a7%d8%a7%d8%a7%d8%af-%d8%ae%d8%b3%d8%aa%d8%ae%d9%87%d9%87%d9%87%d9%87-%d8%b4%d8%af%d9%85

https://www.ninisite.com/discussion/topic/13258190/%da%a9%d8%b3%db%8c-%da%a9%d9%87-%da%a9%d8%aa%d9%88%d9%86%db%8c-%d9%84%da%98%d8%af%d8%a7%d8%b1-%d9%85%db%8c%d9%be%d9%88%d8%b4%d9%87

https://www.ninisite.com/discussion/topic/13258190/%da%a9%d8%b3%db%8c-%da%a9%d9%87-%da%a9%d8%aa%d9%88%d9%86%db%8c-%d9%84%da%98%d8%af%d8%a7%d8%b1-%d9%85%db%8c%d9%be%d9%88%d8%b4%d9%87

بخدا سر این قضیه هم افسردگی گرفتم با خط کسی اومدم نینی سایت ببینه تایپکامو خیلی بد میشه 😔😔

برید توی تنظیمات نی نی سایت و شماره موبایل رو عوض کنین.

به همین راحتی.

دیگه آن نفر هم متوجه نمیشه.

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

عکس پروفایلتون رو عوض کردین نشناختم.

چند دقیقه پیش متوجه شدم چند ماه پیش یک کم با هم بحثمون شده بود.

✅️ شماره موبایل رو عوض کنین خیال خودتون هم راحت.

✅️ پارسال وضع حذف تاپیک خیلی خوب بود. یادمه هر تاپیکی که به نی نی یار می دادن راحت پاک می کردن سایت هم شلوغ تر بود.

اینا لینکاشونhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/13141475/%da%86%d9%87-%d8%ba%d9%84%d8%b7%db%8 ...

لینک اولی که فرستادید اصلا محتوای محرمانه ای نداشت که حذف بشه

برید توی تنظیمات نی نی سایت و شماره موبایل رو عوض کنین.به همین راحتی.دیگه آن نفر هم متوجه نمیشه.

یادم نیست شمارو

اخه شماره ی دیگم اکانت داره بدبختانه دیگه شمارع ای ندارم 

من بخاطر اینکه گفته بودم کنکوریم میخواستم حذفش کمم تا اطلاعاتپو از تایپک نبینن عزیزم

ولی ۲ تای دیگه هم حذف نکردن کلا 

یه جوابی دیگه به من بدید 

2810