2777
2789
عنوان

خب خب

| مشاهده متن کامل بحث + 244 بازدید | 53 پست
عکس لینو خداا لینو

جونگینه🔪🔪🔪

همسر رسمی کیم شی یون متاهل و متعهد変わりゆく状況の中, I never change, I just follow me信じるまま 気まま 進めばいい道の先さらに高く届くように火を独りで燃やし続け 高める闘志 Yeah枯れた木に再び芽を出す, leaves落ちたとしても変えられない, my dream影なんて後ろにいるだけの thing目の前暗くても「前」より明るい my street

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من بچه نیستم 15سالمه خب منم انسانم چرا چراااا

همین رفتارت نشون میده مناسب سنت نیست
حرف گوش کن از کسی ک زخم خورده

همونم که میگن، نگاهِ ظاهرش نکن...! تدریس زبان متوسطه اول و دوم، پایه ی قوی و گرامر اصولی😍😁 بهم پیام بده اگر دوست داری زبانت پیشرفت کنه و نمره 20 بگیری..🤗 قیمت هر جلسه کلاسم خیلی کمه🙄

همین رفتارت نشون میده مناسب سنت نیستحرف گوش کن از کسی ک زخم خورده

ای بابا من مغزم مثل 100ساله هاست خاستم شبیه اپاراتیا باشم بابا🤣🤣فقد برو اپارات سکته میکنه اونا مغز که هیچی ندارن همون عقلم ندارن خداروشکر هیچی حالیشون نمیشه بخدا فقد بلدن زر بزنن 

ای بابا من مغزم مثل 100ساله هاست خاستم شبیه اپاراتیا باشم بابا🤣🤣فقد برو اپارات سکته میکنه اونا مغز ...

آپارات آره معلوم الحال زیاد داره
فعلا درگیر بحران 15 و 16 سالگی خود پیر بینی هستی
😂💔 خودمم عین تو بودم
اسمت چیه

همونم که میگن، نگاهِ ظاهرش نکن...! تدریس زبان متوسطه اول و دوم، پایه ی قوی و گرامر اصولی😍😁 بهم پیام بده اگر دوست داری زبانت پیشرفت کنه و نمره 20 بگیری..🤗 قیمت هر جلسه کلاسم خیلی کمه🙄

من اما هستم

اما؟ اوه چه باحال اسم واقعیته یا اسم مستعار؟

جونگین چقده زیبا شده جرر چیک چیک بوم 🤣🤣استی نکنه تو استی هستی

اره

چیزی زدی احیانا😂😂

همسر رسمی کیم شی یون متاهل و متعهد変わりゆく状況の中, I never change, I just follow me信じるまま 気まま 進めばいい道の先さらに高く届くように火を独りで燃やし続け 高める闘志 Yeah枯れた木に再び芽を出す, leaves落ちたとしても変えられない, my dream影なんて後ろにいるだけの thing目の前暗くても「前」より明るい my street

منم سنم ۱۵ ولی عقلم خیلی بیشتره 😂مشخصه مغزتم کوچیکه ک اینطوری‌ حرف میزنی

من حدود یک سال زبان انگلیسی بصورت خودآموز میخونم و بیشتر از 2300 لغت رو با لهجه آمریکایی بصورت کاملا دقیق تلفظ میکنم که از ویدیوهای آموزشی استخراج کردم یعنی صرفا نرفتم لغت حفظ کنم ، مثلا وقتی تو مترجم گوگل و بینگ لغات تلفظ میکنم مترجم اون لغت رو تشخیض میده ولی یه مشکل خیلی بزرگی دارم اونم اینه دایره لغات خیلی گستردست ، وقتی یک ویدیو یا پادکست رو گوش میکنم 30 تا 40 درصد شاید متوجه بشم چون از لغات جدید استفاده میکنن که در دایره اون 2300 لغت نیست ، البته هر روز دارم با ویدیوهای جدید لغات جدید یاد میگیرم ولی چه مدت میشه این روش رو ادامه داد و اعتراف میکنم زمان خیلی زیادی نیاز داره 

من حدود یک سال زبان انگلیسی بصورت خودآموز میخونم و بیشتر از 2300 لغت رو با لهجه آمریکایی بصورت کاملا ...

چرا به من میگی عزیزم؟

داخل تاپیکم بودی؟

جز فحش کش کردن زمین و زمان پاسخی ب مشکلات زندگی ندارم🐾💔