2777
2789
عنوان

درد رحم

65 بازدید | 20 پست

سلام دوستان ،یه چند ماهی بود ک خونریزی داشتم،هر دکتری میرفتم خوب نمیشدم،تا اینکه آخرین بار پنج روزه ک رفتم دکتر یه نسخه ای نوشت و فعلا داروهاش اثر کرده،داروهاش دوتا آمپول بود و یه بسته هم دزوسپتیو،یا همون مارولین،الان خونریزیم قطع شده ولی شدیدا زیر شکم درد دارم جوری ک کلا پاهامو نمیتونم تکون بدم،شما همچین اتفاقی براتون تا حالا افتاده؟میدونین علتش از وی میتونه باشه؟من آزمایش و سونوگرافی رفتم و همچنین دکتر معاینه هم کرد،ولی گفت هیچی نیست و همه چی نرماله،حتی عفونت هم نداشتم،اگر من چیزیم نیست پس این همه خونریزی یا این همه درد بازم بعد خونریزی از وی میتونه باشه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آخه درد باید یه علتی داشته باشه،خونریزی تموم بشه باید دردم تموم بشه

جلو خونریزی رو گرفتی اون میخواسته بیاد ولی شما جلوش رو گرفتی خب درد میگیره رحمت اگه خونها لخته نشن خوبه

دوست عزیزم ممنون میشم تو تاپیک های غمگین من پست نذارید چون جوابی ندارم که بدم شرمنده♥ امیدوارم همیشه شاد باشید🌹
جلو خونریزی رو گرفتی اون میخواسته بیاد ولی شما جلوش رو گرفتی خب درد میگیره رحمت اگه خونها لخته نشن خ ...

چرا خونمم لختس،گفته بود تا پنج روز خوب میشه،خوب نشدی نذار بمونه روز ششم بازم بیا،الان ششمین روزمه،کم شده خونریزی،فقط کمی لخته ترکیبی از رنگ قهوه ای و سیاه و قرمز،معاینه هم کرد گفت خونت لختس،با عرض پوزش

چرا خونمم لختس،گفته بود تا پنج روز خوب میشه،خوب نشدی نذار بمونه روز ششم بازم بیا،الان ششمین روزمه،کم ...

به نظر من داروها رو نخور بذار خون بیاد خودش تموم بشه

بعد یه ام ار ای برو ببین دقیق چته

شایدم مشکل هورمونی داری یه آزمایش بده

دوست عزیزم ممنون میشم تو تاپیک های غمگین من پست نذارید چون جوابی ندارم که بدم شرمنده♥ امیدوارم همیشه شاد باشید🌹
چهارماهه خونریزی دارم😐بذارم بیاد؟

وای چهارماه

آزمایش هورمونی دادی؟

ام ار ای دادی؟

نمونه برداری نباید بکنی؟

به نظر من داروها رو نخور بذار خون بیاد خودش تموم بشهبعد یه ام ار ای برو ببین دقیق چتهشایدم مشکل هورم ...

آزمایش خون دوبار ازم گرفتن،دوبار فرستادن سونوگرافی،میدونین یعنی شدم موش آزمایشگاهی دکترا

آزمایش خون دوبار ازم گرفتن،دوبار فرستادن سونوگرافی،میدونین یعنی شدم موش آزمایشگاهی دکترا

آزمایش هورمونی بود؟؟؟؟؟؟

از آزمایش سردر میارین عکساشو براتون بفرستم؟

نه عزیزم شرمنده

2810