2777
2789

میشه بگین بچه هاتون تو این سن چه چیزایی بلدن؟

پسرم ۱۷ ماهشه اشاره کردن بلد نیست

اشاره منم نمیفهمه

دارم نابود میشم

باهاش تمرین کن

اینقدر خودت و اذیت نکن بعضی بچه ها تو همه کاراشون تاخیر دارن پسر من یک سال ‌و ده ماهش بود اشاره رو یاد گرفت ورصورتیکه بچه فامیلمون تو یکسالگی به همه چی اشاره میکرد پسر کن هفده ماهگی صفر صفر بود حتی آواسازی هم نمیکرد 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

استارتر پسرم همسن پسر شما بود یک ماه باهاش کار کردم برای اینکه چشمشو یاد بگیره اصلا انگار تو باغ نبود باهاش کار کن ولی انتظار این و نداشته باش یاد بگیره موقعش بشه همه رو یاد میگیره یک سال و هفت ماهش شد بالاخره چشم و دماغ و یاد گرفت گاهی وقتا هم قاطی میکرد یکم که بزرگتر شد باور کن در عرض ده روز همه اعضای بدنشو یاد گرفت همه ها اصلا نگران نباش ولی تلویزیون و کلا قطع کن جمعش کن هم گوشی هم تی وی من سه ماه کامل تو خونمون تی وی نداشتیم خیلی تاثیر داشت

اگه سوالی داشتی خوشحال میشم بتونم بهت کمک کنم اینم بگم دو سال و دو ماهش بود تازه یاد گرفت من و مامان صدا کنه بعد کلی کار کردن از اول این تاپیک بخون همه نکات به درد بخورشو یادداشت کن من روزها با پسرم کار میکردم و بیرون و پارک و کوچه شبا که میخوابید تو این تاپیک و میخوندم 

تا یک سال و ده ماهگی اگرم چیزی میخواست دستم و میگرفت میبرد سمت چیزی که میخواست میگفتم صد در صد اوتیسم دیگه کم کم چیزی میخواست کل دستش و به سمت اون چیز میبرد یک سال و ده ماهش بود داشتیم غذا میخوردیم گفتم محمدعلی بابا کو یدفعه با انگشت اشاره به سمت باباش اشاره کرد اون لحظه فکر میکردم تمام دنیا مال منه صبور باش همه چی درست میشه قطره امگا ۳ حتما حتما براش بخر واقعا خوب بود برا پسر من 

صبحونه و نهارش میبردم و میرفتم پارک خونه بازی اونجا هم دائم باهاش حرف میزدم اصلا هم برام مهم نبود دیکران چه فکری کنن اولش فقط از کلمه شروع کن با صدای بلند کلمات و بگو بعد به اون چیز اشاره کن مثلا اشاره کن به درخت سرسره بابا مامان یا هرچیزی وقتی ۵۰ تا کلمه یاد گرفت دو کلمع ای بگو مامان نی نی درخت سبز خلاقیت خودت خیلی مهمه تاپیک کودکی با نشانه های اوتیسم خیلی کمک کننده بود اول لطف خدا بعد اون تاپیک اکثر بچه های تاپیک هم اوتیسم نبودن بجز تعداد انگشت شمار 

عزیزم الان چند سالشه گل پسرت؟

دو سال و هشت ماهشه بازم نسبت به همسن هاش عقبه ولی خداروشکر راه افتاده دیشب باباش دعا میخوند کتاب و از دستش گرفت و گفت بابا اذان خوب نی

یا آخر شب به آبجیش میگفت برو آجی خوابم میاد

هنوزم تلفظاش افتضاحه چون خیلی از حروف و بلد نیست اما تو این یسال خیلی پیشرفت داشته دقیقا پارسال همین موقع صفر صفر بود این بچه ها مشکلی ندارن فقط تاخیر دارن وچون نمیتونن منظورشون خوب برسونن لجباز میشن