2777
2789

دوستان داداشم۱۴ سالشه چشاش کور شدع شبکه چشمشو عمل کرده و عضو بهزیستیع و حقوق میگیره داداشم میگم میشه ۳۰ میلیون یا ۲۰ میلیون وام بدن بهش از حقوقش هرماه کم کنن،؟😔ینی میدن وامو خیلی احتیاج داریم خیلی ...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم باید ببی از همون بهزیستی پیگیر بشی، بودجه داشته باشن میدن، البته مشکلتم بگو 

یه دونه پسر دارم من قند و عسل دارم من شاخه نبات و نقل تر بغل بغل دارم من   پسر دارا خوشبخت ترین آدمای روی زمینن    عاشقتم پسر یکی یه دونه م  
اخی طفلک😢چشاش چه مشکلی داشت که کور شده

از بچگی ۳ سالش بود اب مروارید داشت ۲ تا چشاشو عمل کرد و عینک میزد شماه ۳ونیم ۴ الانم دیگ سنش ۱۴ شالشه چشاش کور شده شبکه چشمش پاره شده و دیگ نمیبینه الان روغن چشمش دیگ دکتر گفتش از ۱۰۰درصد دیگ ۵ درصده وای خیلی ناراحتم حاضر من چشممو بدم داداشم خودم کور بشم 😔

عزیزم باید ببی از همون بهزیستی پیگیر بشی، بودجه داشته باشن میدن، البته مشکلتم بگو

گفتیم میدونن خیلی ۳۰ تومن نیازمون بودش هرماه میبریم تهران فارابی دکتر ۲ میلیون خش میکنیم خیلی دستمون خالیه خوردو خوراک این چیزا هم میخاستیم بخریم گفتم ببینم وام میدن ۲۰ میلیون یا ۳۰ میلیون ضامن نداریم گفتم از حقوقش کم کنن

گفتیم میدونن خیلی ۳۰ تومن نیازمون بودش هرماه میبریم تهران فارابی دکتر ۲ میلیون خش میکنیم خیلی دستمون ...

ایشالله که جور بشه و بهتون بدن، داداشتم خدا شفا بده

خودت چند سالته؟؟

یه دونه پسر دارم من قند و عسل دارم من شاخه نبات و نقل تر بغل بغل دارم من   پسر دارا خوشبخت ترین آدمای روی زمینن    عاشقتم پسر یکی یه دونه م  
از بچگی ۳ سالش بود اب مروارید داشت ۲ تا چشاشو عمل کرد و عینک میزد شماه ۳ونیم ۴ الانم دیگ سنش ۱۴ شالش ...

اخی عزیزم😔😢 فامیلی دوستی اشنایی ندارین کمکتون کنه بقیه رو هم از بهزیستی بگیرین؟

مرسی ابجی خودم ۱۷ هستم

ببین عزیزم نمیدونم شرایطتون چجوریه ولی صرفا یه پیشنهاد میخوام بدم، میتونی واسه داداشت تو اینستا یه پیج بزنی از بچه گیاش اگه فیلم و عکس دارین یا الان از مراحل درمانش فیلم بزاری یا اینکه از کارای روزانش یا اگه استعدادی داره بزاری، هم باعث میشه اعتماد بنفس داداشت بالا بره هم میتونی ازش کسب درآمد کنی

اخی عزیزم😔😢 فامیلی دوستی اشنایی ندارین کمکتون کنه بقیه رو هم از بهزیستی بگیرین؟

ن والا خالم ک ی حالی نمیپرسه ماهی ۱ بار ب مادرم زنگ میزنه دایام بدبخت تر از ما مجردن سرباز هستش یکیش یکیم محتاده بابامم ک زن گرفته مارم انداخته لیست سیاه خرجی نمیده و زندگیمون با این پول کمیته میگذشت ک قط کردن دیگ اینم 

ببین عزیزم نمیدونم شرایطتون چجوریه ولی صرفا یه پیشنهاد میخوام بدم، میتونی واسه داداشت تو اینستا یه پ ...

ابجی پیج میخاد منم پیج دارم ۲۰ تا دونه فالور دارم اونم فامیلامون هستش کاش پیجم ی ۱۰۰کای میشد اره میشد حیف ..

2810