2777
2789

هفته ششم و دو روز بودم رفتم سونو طبق نظر خودم از موقع اخرین پریود و روز انتقال .

رفتم سونو گفت دو تا ساک بارداری هست 

خالیه ده دوازده روز دیگه بیا..ای وی اف کردم..

مگه میشه آی وی اف کنی و ساک خالی باشه

حتما زود رفتی عزیزم

انشاالله که نی نی داری

تو لای مزه های زندگیم شیرین ترین طعمی... پسرم 🌹💕♥️زندگیم همسرم🖇️پسرم💗 آقایون درخواست دوستی ندین❌ درخواست دوستی بدون هماهنگی قبول نمیکنم❌🌺🦋

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حتی کسه زرده هم نبود؟

فک نکنم 

اصلا جواب بهم ندادن حتی نمیدونم اندازه ساک ها چقدر بود 

فقط توی پرونده م نوشتن ش ..توی مرکز ناباروری گفتن ده دوازده روز دیگه بیا 

فک نکنم اصلا جواب بهم ندادن حتی نمیدونم اندازه ساک ها چقدر بود فقط توی پرونده م نوشتن ش ..توی مرکز ن ...

اگ بیرون میرفتی رو برگه گزارش سونو رو میدادن میشد نظر داد.مثلا من رفته بودم گف ساک هس ولی جنین فعلا نیست،اما تو گزارش دیدم حاوی کیسه زرده و..ک دوهفته بعد رفتم قلبشم میزد

اگ بیرون میرفتی رو برگه گزارش سونو رو میدادن میشد نظر داد.مثلا من رفته بودم گف ساک هس ولی جنین فعلا ...

اخه آی وی اف کردم باید زیر نظر دکترای مرکز باشم 

سونوهامو اونجا برم ..

شما هفته چند ساک خالی دید ..

اخه آی وی اف کردم باید زیر نظر دکترای مرکز باشم سونوهامو اونجا برم ..شما هفته چند ساک خالی دید ..

توهفته ۶ بود،پنج هفته و ۶ روز..اشکال نداره زیاد تو گوشی نباش،استراحت کن،توکل برخدا انشالله همه چی اوکیه

واقعا🥹کاش برای منم اینجور باشه ساک خالی بود یا کیسه زرده هم بود شش هفته ات

یه سونو واژینال رفتم ساک حاملگی خالی گزارش شد

رفتم جای بهتر واژینال دوباره ، گفت فتال پل ۲ میلی متری هم داره ولی بعیده رشد کنه. چون من خونریزی شدییییید در حد پریود هم داشتم

باید صبر کنید. زوده برای نا امید شدن. سونوگرافی هطا زیاد داره.

بارداری سومم، آخرای هفته پنجم کلا ساک ندید. اما آز بتا مثبت بود

جنین از بدو تشکیل، انسانه...چی باعث شده فکر کنید یک تکه گوشته و جزئی از بدن مادر؟ فقط یک مدت احتیاج داره به تنها پناهگاهش تا سریع مراحل تکامل رو طی کنه...همونطور که نوزاد احتیاج به نگهداری داره...دستتون رو به خون فرزندتون آلوده نکنید! هیچکس از آینده خبر نداره، با چه تضمینی، حق حیات به فرزندتون نمیدید، شاید اون نجات دهنده تعداد زیادی از انسانها باشه...با وجود هر نوع سختی که در زندگی وجود داره! چرا این جنین نرفته در شکم مادری که سالهاست ناباروره، اما تدبیر امر الهی اونو گذاشته در شکم شما؟