2777
2789

شوهرم کارش یه طوریه که با افراد زیادی در ارتباطه و خیلی زمان و حوصله میخواد که بتونم با همراه من چک کنم ببینم کی بیشتر زنگ زده و.. 

ولی با یه ترفندهایی متوجه میشدم که یه سری پیامهارو پاک میکنه قبلا هم دیده بودم سالها پیش

ولی چون باهوشه و البته ماست مالی کردن بلده نتونستم تابحال دستشو رو کنم

حالا

دیشب گوشیشو زیر سرش گذاشت و گفت نمیخواد شارژ کنه

اول شک نکردم بعد حس کردم توی گوشیش چیزی هست که بخواد قایم کنه ازم

بعد از گشتن زیاد بالاخره توی واتساپ یه چت پیدا کردم مال خانومی بود

واسه همسرم استیکر ماچ با قلب فرستاده بود و از لفظ عزیزم استفاده کرده بود توی چت هاش

با اینکه میتونست کارشو خودش انجام بده اما از همسرم خواسته بود عکس بفرسته براش

همسرم در جواب چیزی نگفته 

اما مطمئن نیستم تلفنی هم در ارتباط بودن یا نه

عکس پروفایل خانوم هم با یک اقا هست که ظاهرا همسرشه

به نظرتون چیکار کنم عکس بگیرم از چتش یا چیکار کنم؟ 

امروز ازش بپرسم این کیه؟ 

راه جدیدی برای پنهان کردن پیدا میکنه

زندگی واقعی یه چیزی بین اینستا و نی نی سایته

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2805
اول مطمئن شو شاید چیز خاصی نیست بزرگش نکن

وا

استیکر ماچ با قلب فرستاده

ایموجی نه

استیکر

و اینکه همش میگه من بدنم ظریفه من الم من بلم

چه معنی داره بگه من ظریفم

حالا اینا به کنار

بگید عکس العمل من جی باشه

آیا امروز ازش بپرسم؟ 

چون همیشه میدونستم چت هاش پاک میکنه ولی نمیتونستم مچشو بگیرم و بهم انگ میزد که شکاک هستی

اینم چون مدتی ازش دور بودم و یهو اومدم خونه دیگه فرصت پاک کردن نداشته

احتمالا هر پیامی بعد خوندن پاک میکنه

حالا اینا به کناربگید عکس العمل من جی باشهآیا امروز ازش بپرسم؟ چون همیشه میدونستم چت هاش پاک میکنه و ...

شوهر شمارو نمیدونم شاید واقعا چیزی نباشه اما شک های من همه درست بود که هیچی چند برابر بیشتر بود

آنقدر خودمو زدم به احمقی ک تا عکسشو کنار دریا باهاش ندیدم باورم نشد اونم بعد یسال دیدم 

من ببینم مستقیم میگم این باعث شد روش بره بالا

شوهر شمارو نمیدونم شاید واقعا چیزی نباشه اما شک های من همه درست بود که هیچی چند برابر بیشتر بودآنقدر ...

خوب میگی چیکار کنم؟ 

وااستیکر ماچ با قلب فرستادهایموجی نهاستیکرو اینکه همش میگه من بدنم ظریفه من الم من بلم

چی بگم والا 

خب خیلی رک از شوهرت بپرس 

کاربرقدیمی  رستا کوچولوام هستم ، تعلیق شدم تازه وارد نیستم ،نه ب تعلیق   نی نی یار لطفاً کاربریمو بهم برگردون ،اعصاب منو خورد نکن 
شوهر شمارو نمیدونم شاید واقعا چیزی نباشه اما شک های من همه درست بود که هیچی چند برابر بیشتر بودآنقدر ...

چند وقت پیش گفتم مثلا فلان چیز جفته

گفت هیچ کس دیگه توی این دنیا جفت نیست

چقدر ج ..ه زیاد شده

تازه داره زندگیم یکم جون میگیره تازه داریم از فشار زندگی در میایم

بهش گفتم دیگه بعد از این تو باید وفاداریتو ثابت کنی تا الان وفای من بود 

باید اکانت شوهرتو رو گوشی خودت نصب میکردی و مدتی زیر نظر بگیری 

کسایی که با درس خوندن به جای خوبی رسیدن میگن کنکور مهمه کسایی که با درس خوندن به جایی نرسیدن میگن کنکور مهم نیست و اتلاف عمر و وقته اونایی که با هنر به جای رسیدن میگن خیلی خوشحالن که مسیر قلبشون رو رفتن اونایی که هیچوقت بهش نرسیدن میگن تو هنر پول نیست کسی که رابطه موفقی داره میگه همراه داشتن خوبه اونی که حس خوبی رو از رابطه نگرفته میگه رابطه خوب نیست . هر کسی نسبت به تجربیات و فکر خودش در هر حیطه ای نظر میده پس واضحه که باید هر کسی نسخه زندگیشو خودش بپیچه :) 
2810