دوستان خواهر من همه فک میکنن ۱۰۰ تا خواستگار داره ولی یدونه هم ندارع هر خواستگاری که میاد نصف نیمه میمونه مصلا با ی بار نه گفتت میرم پشت سرشونو هم نگاه نمیکنن یا ی چراغ سبز بهمون نشون میدن فرداش دیگه پِیشو نمیگیرن آخه چراااااااااا؟؟؟ من خودم اصلا ب بخت بستگی و دعا اعتقاد نداشتم الان کم کم حس میکنم بخت خواهرم بستس🫤
نعنا دیگه بوی نعنا نمیدی …. بی بی یادته گفتم نامزد کرده گفتی خدارو چه دیدی شاید شد ولی بی بی فقط تو دلت روشن بود دل منو ندیدی که دلم قد یه دریاخون شد از غضه بی بی ………………. بی بی هم تو رفتی و هم اون حالا اون داره پدر میشه و من هنوز دخترم❤️🩹 عاشق پروفایلمم
خب وقتی میگید نه چرا باید باز بگن و پسرشون رو سبک کنن؟
🖤🖤🖤🖤 و تو جبران نمیشوی، حتی به گریههای عمیق 🖤🖤🖤🖤 من جوابایی که به کامنتام داده میشه یا لایک میکنم یا جواب میدم. اگه حتی لایکت نکردم یعنی ارزش هیچ واکنشی رو نداشتی.
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
خب وقتی میگید نه چرا باید باز بگن و پسرشون رو سبک کنن؟
ببین اینجا رسم فرق میکنه هرمی بار اول بگه آره یعنی دخترشو ارزون گرفته و خانواده پسر میگن خوشحال بودن پسرمونو میخواستم براهمون بار اول ناز میکنن بعد میدونی ما چطور نه میگفتیم مصلا بابای پسره میاد به بابای من میگه پسرم از دخترت خوشش اومده خب بابام نمیتونه بگه عهه به به مرسی بیا دختره برا تو بابام میگه آخه بچس بعد دیگه اصلا خواستگاری ب خونه کشونده نمیشه هیچ کدوم
چ انتظار بیخودیمیگین ن بعد میخوای طرف برگرده باز التماس؟ مگ دختر شاه پریانه خواهرت!!پسره انگار غرور ...
بابا میدونین چطور نه میگم مصلا پدر پسره میاد به بابام میگه پسرم از دخترت خوشش اومده خب بابام نمیتونه بگه که عه به به مبارکه بیا برا تو بابام نمیگه نه فقط میگه بچس آخه..هیچ کدوم از خواستگاریها ب خونه کشوندع نمیشه اصلا حتی ب تماس هم ختم نمیشه
ببین اینجا رسم فرق میکنه هرمی بار اول بگه آره یعنی دخترشو ارزون گرفته و خانواده پسر میگن خوشحال بودن ...
خب من رسومات سمت شما رو نمیدونستم
ولی اینجور مواقع اگر میخواید ناز کنید نگید بچه س و درس میخونه
بگید به خودش باشه که اهل ازدواج نیست، حالا با مادرش صحبت کنم اگه اوکی بود یه قراری بذاریم بیاید آقازاده رو ببینه شاید قسمت هم بودن
🖤🖤🖤🖤 و تو جبران نمیشوی، حتی به گریههای عمیق 🖤🖤🖤🖤 من جوابایی که به کامنتام داده میشه یا لایک میکنم یا جواب میدم. اگه حتی لایکت نکردم یعنی ارزش هیچ واکنشی رو نداشتی.