2777
2789
عنوان

خانما اقدامم ولی همش کار میکنم

156 بازدید | 15 پست

اومدیم خونه مامان بزرگم یه مدت بمونیم از صب تا شب همش کاره🥲میگه لیمو بیار ابشو برام بگیر نمیدونم گردو واسم مغز کن و هزاران کار دیگه😐

تا موعدم هنوز مونده نمیدونم باردارم یا نه بد نیس کار میکنم؟ یا اوایل بارداری مشکلی نداره؟ من تا حالا تجربه بارداری نداشتم کمکم کنین اگه میشه🥲

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه عزیزم چه مشکلی 

کارهای روزمره قرار نیست اختلالی در روند بارداری کسی ایجاد کنه

اینقدر حساس و سختگیر نباشید 

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         
2805

اشکالی نداره نباید استراحت مطلق باشی که! 

من نمیدونستم باردارم‌میرفتم‌باشگاه‌هالتر و دمبلای سنگین میزدم جامپ اسکوات میزدم یه عالمه رو‌تردمیل‌میدویدم بعدشم که فهمیدم باردارم‌تا‌روز اخر‌بارداریم ورزشمو‌رفتم‌فقط مربی برنامه مخصوص بارداری داد الان پسرم ماشالا سالم‌و‌سرحال و‌بشدت شیطونه از در و‌دیوار میره بالا مادر شوهرم همش‌میگه‌انقد بپر‌بپر کردی این اینجوری شده 😁

وا عزیزم هنوز معلوم نیست جامله باشی نباشی 

بزار تست مثبت شد بعد رعایت کن

فقط 16 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بنظرتون چرا دوست دختر رونالدو چشم نمیخوره ولی خانومای اطراف من فرت فرت چشم‌میخورن

🙄🙄🙄🙄 چهار تا گردو مغز کردی دیگه‌ مگه‌ کوه کندی آخه

باردار باشی قراره ۹ ماه چیکار کنی پس؟

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫

سلام عزیزم .اگه بدنتون مشکلی نداشته باشه وکارتون هم سنگین نباشه نه هیچی نمیشه.این کارهایی که گفتید معمول روزانه هستش برای کسی مشکلی پیش نمیاره مگر اینکه دکتر استراحت مطلق داده باشه.خیلی از خانومها حتی نمی‌دونم باردارن اوایل وخیلی هم فعال وپر کارن در سلامت کامل هستن.انشالله که باردار باشی ویژه نینی خوشگل بیاری

جان خودم نصف گونی بود از صب که نشستم پاش ظهر تموم شد😑

😁😁 دلم‌خونه مادربزرگ خواست 

نگران نباش انشاالله ک هیچ‌ مشکلی‌ نیست

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
😁😁 دلم‌خونه مادربزرگ خواست نگران نباش انشاالله ک هیچ‌ مشکلی‌ نیست

یه دقیقه میشینم میرم تو گوشی چپ چپ نگام میکنه😑یا مثلا یهو با داد صدام میزنه منم بدو بدو میرم ببینم چیشده میبینم با نشسته با عصاش اشاره میکنه که اون چیز مشکیه سوسک نیس تا میبینم یه دکمس واااای کلافه شدم از دستش😂🥲 هنوزم دلت میخاد خونش باشی😑

2810