2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805
حس ششم دارم.

گلم میشه لطفا بگین کی خونه میخرم؟

تاعید ماشین بخرم یانه؟؟؟اصن جور میشه بخرم؟؟؟

نی نیم سالم بدنیامیاد انشائ الله

فقط 7 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  

دهادخت هم خیلی حرفاش دقیقه لعنتی 

دوستان ازتون میخوام منو تو تاپیک های حس ششم تگ نکنید چون به هیچ سوال حس ششمی جواب نمیدم اما بجاش  هروقت احتیاج داشتید یکی براتون دعا کنه بهم بگید چون نذر کردم هر پنجشنبه توسل بخونم ، میشه یه آمین هم بگید برا رسیدن به کسی ک دوسش دارم اسمش پیمان هست فقط خدا و خودم میدونه چقدر دوسشدارم. 

تگش کنم میان؟@دهادخت نمیدونم تگ شد یا ن‌.‌....کاش بیاد بگه اونی ک تو ذهنمه عاشقم میشه

دیگ من گفتم شما نباید اذیتش کنی فک کنی برا تبلیغ میگم ک الان صد نفر میریزن برا سوال پرسیدن عجبببببب

دوستان ازتون میخوام منو تو تاپیک های حس ششم تگ نکنید چون به هیچ سوال حس ششمی جواب نمیدم اما بجاش  هروقت احتیاج داشتید یکی براتون دعا کنه بهم بگید چون نذر کردم هر پنجشنبه توسل بخونم ، میشه یه آمین هم بگید برا رسیدن به کسی ک دوسش دارم اسمش پیمان هست فقط خدا و خودم میدونه چقدر دوسشدارم. 

دیگ من گفتم شما نباید اذیتش کنی فک کنی برا تبلیغ میگم ک الان صد نفر میریزن برا سوال پرسیدن عجبببببب

خیلی خب پاک کردم چرا اینطوری میکنی💔

متاسفم واقعا....💔

[در هیاهویِ جهان در خلوتِ خود گمشده‌ام‌]-                  جایی‌‌ بمون‌‌ ك‌‌ قلبت‌ ‹ لبخند‌ ›‌میزنه!🗝'♥️'

خیلی خب پاک کردم چرا اینطوری میکنی💔متاسفم واقعا....💔

متاسف نباش الان فک میکنن تبلیغ میکنم منم گزارش میزنن برو تو تاپیکش بپرس ازش قشنگم