2777
2789
عنوان

دختر عموم با نامزدم رابطه داشت

| مشاهده متن کامل بحث + 12749 بازدید | 212 پست
چقدر زشت تو فامیل

رابطه سه تا برادر بهم خورد 

بخاطر احمق بازی دونفر 

فقط 12 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بنظرتون چرا دوست دختر رونالدو چشم نمیخوره ولی خانومای اطراف من فرت فرت چشم‌میخورن

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

میدونی چیه خدا فهمید لیاقتت بالاتر از اینه این قوزمیتو از سر راحت برداشت روزی هزار بار سجده شکر به ج ...

بخدا من دارم مهندسی میخونم برا کنکورم باز میخونم تمام تلاشمو میکنم پرفکت باشم   تو رابطه ایناهم نمیرم 

دوتاشون اشغال هستن قبول دارممم نامزدمو که بره گمشه ولی من تو رو مثل خالم فرض میکردم بخدا از بس سنش ا ...

یکی از اشناهامون

موقع خرید عروسیش با دختر خاله اش و شوهرش مبرفتن

و دختر خالهه خیانت کرد

حالا همچین کارت هاشون پخش شده بود کنسل شد نراسم و اخرش دختر خاله و پسره ازدواج مردن طایفه ای به جون هم انداختن

دختر بیچاره تا مدت ها افسرده بود 

شما رسمی نامزد بودید؟ یا دوس بودید فک کنم رسمی نبودید 

راستش را بخواهید بسیار سنگ دل شده ام با من چنان کردن که سزاوار نبود که دشمنان چندین ساله نیز اینگونه زمینت نمیزنن مرا درون چاهی عمیق انداختند و موقعی که زخمی و پریشان بودم باز هم بر سرم سنگ ریختن ، مگر دستان من چقد بی نمک بود ؟! 
یکی از اشناهامونموقع خرید عروسیش با دختر خاله اش و شوهرش مبرفتنو دختر خالهه خیانت کردحالا همچین کارت ...

منم بابت کار اینا افسردم ادم از غریبه بخوره ولی از فامیل نخوره بخدا ادم تا ابد حرص میخوره تازه جالب اینجاست اون ادم از من بهتر نیست بخدا سی و خورده ای سالشه دختره قیافه نداره هیچی نداره