2777
2789
عنوان

دختر عموم با نامزدم رابطه داشت

| مشاهده متن کامل بحث + 12749 بازدید | 212 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

میگم یه فحش کلفت بارشون کنم اووقت پدر مادر نامزدت باهاش موافقت کردن نامزدی بهم بزنه خانواده پسر میدونن با دختر عموته ؟ 

راستش را بخواهید بسیار سنگ دل شده ام با من چنان کردن که سزاوار نبود که دشمنان چندین ساله نیز اینگونه زمینت نمیزنن مرا درون چاهی عمیق انداختند و موقعی که زخمی و پریشان بودم باز هم بر سرم سنگ ریختن ، مگر دستان من چقد بی نمک بود ؟! 
پسر عمومه مجبورم تا ابد قیافه نحسشو تحمل کنم عنترررر

چرا مگه تو خونتونه من حتی عموهامم قیافشون یادم نیس چ برسه پسراشون اصلا هرجا هستن نرو درضمن هردوتا ب کثافت بودن ک ب تور هم خوردن چن وقت دیگه ی گندی ازشون سر میزنه

خدایا دمت گرم ولی اخرش نفهمیدم اینجا که هستم تقدیر منه یا تقصیر من❤ 
پسر عمومه مجبورم تا ابد قیافه نحسشو تحمل کنم عنترررر

کی گفته مجبوری؟ مگه بعد از این اتفاقات خانوادتون بازم قراره با خانواده ی عموت در ارتباط باشن و پسر عموت و ببینن؟؟؟؟؟؟؟🙄

ما اگه بودیم، یه خط قرمز دور این خانواده ی عمو و بچه هاش میکشیدیم تا ابد. دیگه وقاحت و بی شرمی از این بالاتر؟؟؟؟ مگه اونا ملاحظه ی فامیلی رو کردن؟ والاهفت پشت غریبه همچین کاری با زندگی آدم نمیکنه

عاشقم...عاشق ستاره ی صبح، عاشق ابرهای سرگردان، عاشق روزهای بارانی، عاشق هرچه نام توست برآن❤️‍🔥

ربطی ب بهتر بودن ندارع عزیزمدوست منم شوهرش بهش خیانت کردوقتی دختره رو دیدیم از تعجب شاخ در اوردیممیت ...

از راه س ک س واردن س ک س عالی مرد و جادو میکنه 

درخواست دوستی رد میکنم وقتی جواب استارتر یه تاپیک و دادم خودت نخود آش نکن دوست عزیز اوکی؟ اسی خودش بلد جوابمو بده خودتو ننداز وسط سبک نکن بزرگواری تو حفظ کن و رد شو اگه هم زبون نفهمی هیچی کار خودتو بکن من با زبون نفهم ها دهن به دهن نمیشم بدرود 
میگم یه فحش کلفت بارشون کنم اووقت پدر مادر نامزدت باهاش موافقت کردن نامزدی بهم بزنه خانواده پسر میدو ...

همه میدونن ولی حتی خانواده خودم به روی خودشون نمیارن گفتم حالا اگه من خیانت میکردم  قیامت به پا میشد 

دخترعموت با پسر عموت رابطه دارن، چطورمیشه اینکه امکان نداره

چرا امکان نداره برادر و خواهر که نیستن 

راستش را بخواهید بسیار سنگ دل شده ام با من چنان کردن که سزاوار نبود که دشمنان چندین ساله نیز اینگونه زمینت نمیزنن مرا درون چاهی عمیق انداختند و موقعی که زخمی و پریشان بودم باز هم بر سرم سنگ ریختن ، مگر دستان من چقد بی نمک بود ؟! 
صیغه بودیم الانم هستیم نمیره صیغه رو باطل کنه بهش گفتم باطل کن فردا بخوام ازدواج کنم برام شر نشه

چن وقته هس ؟؟وقتش تموم بشه ک میتونی ازدواج کنی

خدایا دمت گرم ولی اخرش نفهمیدم اینجا که هستم تقدیر منه یا تقصیر من❤