2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من به عشقم بگم شر میشه نمیخوام به اونجاها بکشه

من خیلی راحت شدم ولی 

نه پلیس کاری نمیکنه ک 

این همه مرد مریض مزاحم خانم ها میشن 

صدسال ره مسجد و بُتخانه بگیری ...عمرت ب هدر رفته اگر دست نگیری ...بشنو سخن نغز تو از پیر خرابات ...ز هر دست ک دادی ز همان دست بگیری
تا چه حدد مزاحمت ایجاد میکنه؟میشه توضیح بدی؟پیام یا حضوری میاد؟

یکیشون رییسمه یکیشون معاون

در حد کشتن هم از هم متنفرن این دوتا

به من پیشنهاد دادن 

یکیشون میگه نیای آبروتو میریزه

معاونه هفته پیش با یه زن لو میره

میگه که بیا علیه این معاونه شهادت بده وگرنه آبروتو سفت و سخت میریزم

میگم یعنی وقتی دارم میرم حفاظت شهادت بدم که معاونه به غیر از اون خانم برا منم مزاحمت جدی ایجاد کرده  رییسم رو هم بگم ممکنه کاری کنن؟

کاربری دست دو نفره...

دولتی هستشارگان بالا دست ما نظامی هست

خب شما که دولتی هستی و نهاد بالا دستی شما نظامی هستش چرا موضوع رو به بچه های حفاظت اطلاعات یا بچه های واحد بازرسی یا فرماندهی گزارش نمیدی ؟؟ 

اصلا در موارد نیازی نیست شوهر شما به ماجرا ورود پیدا کنه ، همین الان تصمیم درست رو اتخاذ کنید و به بچه‌ های حفاظت بگید ، کمکیم از من ساخته بود بگین بهم 

خب شما که دولتی هستی و نهاد بالا دستی شما نظامی هستش چرا موضوع رو به بچه های حفاظت اطلاعات یا بچه ها ...

میدونید میخوام آبروریزی نشه 

چون اینا دفعه اولشونم نیستش

نمیدونم دیگه چه کنم

ولی دیگه باید کاری کنم

باشه چشم ممنونم از لفطتون

زحمت کشیدید

کاربری دست دو نفره...

میدونید میخوام آبروریزی نشه چون اینا دفعه اولشونم نیستشنمیدونم دیگه چه کنمولی دیگه باید کاری کنمباشه ...

مشکلات اخلاقی در محل کاری که خانوم ها هستن امری شایع وو همیشگی هستش ، ان شاالله آبروریزی نمیشه ، اما لطفا مراتب رو به رده بالاتر گزارش بدین تا جلوی این مشکلات اخلاقی گرفته شه و شما در فضای امن تری به کارتون ادامه بدین

مشکلات اخلاقی در محل کاری که خانوم ها هستن امری شایع وو همیشگی هستش ، ان شاالله آبروریزی نمیشه ، اما ...

خدا کنه یه کار درست حسابی انجام بدن علیه شون

نه اینکه تازه چهار روز دیگه دراز دراز برن و بیان و دشمن خونی من بشن

کاربری دست دو نفره...

خدا کنه یه کار درست حسابی انجام بدن علیه شوننه اینکه تازه چهار روز دیگه دراز دراز برن و بیان و دشمن ...

هر وقت احساس کردین با این حیوان صفت ها برخورد قضایی متناسبی انجام نشده ، خواهشاً به من بگین 

این لطف رو البته در حق خودتون انجام بدین