2777
2789
عنوان

حرف نمیزنه دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 338 بازدید | 38 پست
دیگ من نمتونم همرو قانع کنم ک منظورم چی بوده هرکی هرجور میخاد برداشت کنه

ول کن بابا

دختر اسی حرف میزنه دور از جونش لال ک نیست

فقط کم حرف ک باید مشکل ریشه یابی کرد 

خدایا از اینکه پسر کوچولو بهم دادی شکر

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوستان تا حالا دقت کردید یکی جو بده پشت هم نظر کاربرها عوض میشه. من وقتی گفت دخترش خیلی سوال می پرسه و همه عاصی میشن اصلا فکر نکردم داره پز میده

حرف زدن به اندازه ش خوبه

من وقتی بچه بودم زیاد سوال می پرسیدم ولی از یه جایی خودم رو سرکوب کردم و نپرسیدم دیگه هیچی. احتمالا به خاطر واکنش اطرافیان بوده.

گفتارش پیش خودتون کامله؟تاخیر تکلم. نبوده؟

بله پیش ما کامل حرف میزنه حتی بیرون هم حرف میزنه اما تو مدرسه اصلا حرف نمیزنه  چرا دیر شروع به حرف زدن کرد

اره بابا تو خونه همرو با زبون میخوره

خب نرفتی مدرسش؟معلمش چی‌میگه؟نظرشون چبه؟

بعد ب‌معلمش بگو سوال پرسید ازش‌ بگه با‌زبونش جواب‌بده با‌سر‌نده. یا مثلا‌ببرتش پای‌میز جلوی‌تخته یکاری‌ بسپره بهش ک نیاز ب حرف‌داشته باشه

parasoo1989@
دوستان تا حالا دقت کردید یکی جو بده پشت هم نظر کاربرها عوض میشه. من وقتی گفت دخترش خیلی سوال می پرسه ...

خداشاهده یک ثانیه ام فکر نکردم حرف‌بدی زده یا داره پز‌میده.رنمیدونم بقیه چجور فکر میکنن خیلی‌سخته با اون مدل‌ادما‌ارنباط برقرار کردن. 

parasoo1989@
بله پیش ما کامل حرف میزنه حتی بیرون هم حرف میزنه اما تو مدرسه اصلا حرف نمیزنه چرا دیر شروع به حرف ز ...

حتما. مشاور کاردرمانی ببرید احتمالا. خجالت. میکشه

همون. چشاته. که تورو. انقد. عزیز. میکنه😘درخواست دوستی نمی پذیرم