2777
2789
عنوان

خون لانه گزینی

111 بازدید | 10 پست

خانوما من پریود شدم اما دوروز بود بعد لخته ام داشتم اما خونی ک روی نوار بهداشتی بود خشک میشد قهوه ای میشد من تاخیر داشتم  با خوردن رازیانه یهو شدید شد بعد کمتر شد لانه گزینه یعنی 

لانه گزینی فقط یه لکه بینی سادست خونریزی نداره که

دختر ایرونی همصدای من،خون شرقیه تو رگای من،عاشقت شدم یار جون جونی،دختر ایرونی دختر ایرونی...🤍💚        قدر خودتو بدون دختر زیبا قوی باش و نزار چیزی باعث شکست و غمگین شدنت بشه...          خدا محبت است🤍✝️ صلح، آرامش،آزادی☘🤍🤍🤍

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

کاش رازیانه نمی‌خوری لکه لانه گزینی خیلیییییی کمه من فقط 3 روز داشتم اونم بخوای جمعشون کنی 3 نقطه هم ...

یعنی اثر رازیانس کم شده آخه ماه پیش من ی روز قبل پریود رابطه بدون دخول داشتم بعد ک ک پری شدم اونم دوروز بود الآنم دوروز بود 

ن دوران عقدم انقد ک استرس دارم بنظرت بی بی چک بزنم غروب نشون میده

آره عزیزم نشون میده من شب گذاشتم مثبت در اومد 

خیلی مواظب باش تو این دوران یه وقت بی آبرویی چیزی نشه 

بهش بگو رابطه میخوای بیا عروسی بگیریم آرامشت مهمتره عزیزم