2777
2789

اخه خونمونو میخایم اسباب کشی کنیم از طبقه پایینشون میریم 

مادرشوهرم  بی احترامی کرد و فش اینا داد منم قهر رفتم خونه بابام بعد دو ماه ک خونه بابام موندم همسرم راضی شد ک از اینجا بریم من دلم خیلی از مادرشوهرم شکسته ۴ روزه ک اومدم خونه وسایلامو جمع میکنم با این وضع بارداریم اصلا نیومده پیشم 

بنظر شما برم پیشش یا نه؟؟

ب من شوهرم گفتم نمیرم دلم ازش شکسته

قضیه اینک خیلی تو زندگیم دخالت می‌کرد تو همه چیییی یبار بین منو همسرم بحث پیش اومد نگو صدامون رفته بالا اومد پایین با مشت محکم در زد درو باز کردیم اومد کلی بهم فش داد تو بی ابرویی ابرو واسمون نزاشتی برو گورتو گم کن بچمونم ب دنیا اومد بده ب ما بعد هرجا خاستی برو بعد این حرفا منم قهر رفتم خونه بابام شرط کردم تا شوهرم خونه جدا از اون ساختمون نگیره نمیرم سر زندگیم 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

والا اگه من بودم 

1- اصلا طرفش نمیرفتم حتی اگه شوهرم اصرار میکرد 

2- میرفتم و کلی حرف بارش میکردم و بدون خداحافظی بر میگشتم ...

منم که شهره شهرم به عشق ورزیدن ......منم که دیده نیالوده ام به بد دیدن .........