موزاعظم مدیر استارتر عضویت: 1402/06/01 تعداد پست: 3663 عنوان صادقانه بیاین رشته مدیریت کسب و کارآینده داره یانه 74 بازدید | 6 پست رشته بازرگانی میخاستم نیاوردم کسب و کارآوردم الان نمی دونم بخونم یانه اصلن آینده داره یانه صادقانه نظربدین چون قراره چهار سال بزارم پاش اگه ارزش نداره وقتمو تلف کنم برم ی چیز دیگ بخونم میخامم مهاجرت کنم اصلن نمی دونم بازارکارداره یانه 1403/07/21 | 12:26 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
عـروز_مرده عضویت: 1401/05/01 تعداد پست: 757 من مدیریت مالی بودم رشته های مدیریت باید پارتی داشت در کل بازار کار داره ولی سخت احتمالا وقتی دردا بهت حمله میکنن من خیلی دور از توام، یجا زیر دردای خودم ☘️
موزاعظم مدیر استارتر عضویت: 1402/06/01 تعداد پست: 3663 من مدیریت مالی بودم رشته های مدیریت باید پارتی داشت در کل بازار کار داره ولی سخت نظرتون راجب زشتون چیه ؟صادقاته بین این همه مدیریت ارزششو داره بخونم؟
عـروز_مرده عضویت: 1401/05/01 تعداد پست: 757 نظرتون راجب زشتون چیه ؟صادقاته بین این همه مدیریت ارزششو داره بخونم؟ نه راستش ارزش وقت گذاشتن نداره اگه گارتی و ارتباطات خوب داری بگو من که انصراف دادم احتمالا وقتی دردا بهت حمله میکنن من خیلی دور از توام، یجا زیر دردای خودم ☘️
موزاعظم مدیر استارتر عضویت: 1402/06/01 تعداد پست: 3663 نه راستش ارزش وقت گذاشتن نداره اگه گارتی و ارتباطات خوب داری بگو من که انصراف دادم من میخام مهاجرت کنم برای مهاجرت چطوره؟پس چی بخونم بین رشته های انسانی ک خوبه باشه؟؟
عـروز_مرده عضویت: 1401/05/01 تعداد پست: 757 من میخام مهاجرت کنم برای مهاجرت چطوره؟پس چی بخونم بین رشته های انسانی ک خوبه باشه؟؟ اونو اطلاعی ندارم ولی کشورای دیگه مسلما بهتر از ایرانه بازارش ولی برای کار مدیریت ممکنه یخورده سخت باشه چون پرتقاضا نیست و اشباعهچیا آوردی مگه. روانشناسی بازار کارش خوبه الان که همه مد شده میرن تراپی 🤡 وکالت و حسابداری هم که همه جا بازارش خوبه احتمالا وقتی دردا بهت حمله میکنن من خیلی دور از توام، یجا زیر دردای خودم ☘️
موزاعظم مدیر استارتر عضویت: 1402/06/01 تعداد پست: 3663 اونو اطلاعی ندارم ولی کشورای دیگه مسلما بهتر از ایرانه بازارش ولی برای کار مدیریت ممکنه یخورده سخت ب ... خب با اون سه تا نمیشه مهاجرت کرد من رشته ای میخاستم ک بشه اون ور کارکرد شما پیشنهادی ندارین؟بعد تایم کلاس های شما چطور بود مصلن از ساعت چند تا چندبود؟