2777
2789

رشته بازرگانی میخاستم نیاوردم کسب و کارآوردم الان نمی دونم بخونم یانه اصلن آینده داره یانه صادقانه نظربدین چون قراره چهار سال بزارم پاش اگه ارزش نداره وقتمو تلف کنم برم ی چیز دیگ بخونم 

میخامم مهاجرت کنم اصلن نمی دونم بازارکارداره یانه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نظرتون راجب زشتون چیه ؟صادقاته بین این همه مدیریت ارزششو داره بخونم؟

نه راستش ارزش وقت گذاشتن نداره اگه گارتی و ارتباطات خوب داری بگو من که انصراف دادم 

احتمالا وقتی دردا بهت حمله میکنن من خیلی دور از توام، یجا زیر دردای خودم ☘️
نه راستش ارزش وقت گذاشتن نداره اگه گارتی و ارتباطات خوب داری بگو من که انصراف دادم

من میخام مهاجرت کنم  برای مهاجرت چطوره؟

پس چی بخونم بین رشته های انسانی ک‌ خوبه باشه؟؟

من میخام مهاجرت کنم برای مهاجرت چطوره؟پس چی بخونم بین رشته های انسانی ک‌ خوبه باشه؟؟

اونو اطلاعی ندارم ولی کشورای دیگه مسلما بهتر از ایرانه بازارش ولی برای کار مدیریت ممکنه یخورده سخت باشه چون پرتقاضا نیست و اشباعه

چیا آوردی مگه. روانشناسی بازار کارش خوبه الان که همه مد شده میرن تراپی 🤡 وکالت و حسابداری هم که همه جا بازارش خوبه 

احتمالا وقتی دردا بهت حمله میکنن من خیلی دور از توام، یجا زیر دردای خودم ☘️
اونو اطلاعی ندارم ولی کشورای دیگه مسلما بهتر از ایرانه بازارش ولی برای کار مدیریت ممکنه یخورده سخت ب ...

خب با اون سه تا نمیشه مهاجرت کرد من رشته ای میخاستم ک‌ بشه اون ور کارکرد شما پیشنهادی ندارین؟

بعد تایم کلاس های شما چطور بود مصلن از ساعت چند تا چندبود؟