2777
2789
عنوان

شرایط ثبت نام دانشگاه پیام‌نور

97 بازدید | 16 پست

سلام برای ثبت نام دانشگاه پیام نور باید شهریه رو اول بدم چون میگن سه ماه یک باره شهریه دادن؟

مدارک لازم هم همونایی هست که همه کانال ها میگن برای ثبت نام دانشگاه لازمه؟

اره

ترم اول فقط کل شهریه رو میگیرن

بقیه ترم ها هول ترم ۳۰۰ ثابت متعییر قبل امتحانل

وامم میدن

اگه دلت شکسته قدرتو نمیدونن تنهایی مهجوری عب نداره غصه نخور چیزای خوب تو این دنیا همیشه مهجورن مثل مسجد،نماز و حتی خود خدا 😢وقتی میری دندانپزشکی،کلینک کاشت مو و فیشیال و... وقیمت ها رو میبینی.تازه قدر نعمت های رایگان خدا رو میدونی 😊🙃...اللَّهُمَّ أَغْنِنِي بِحَلَالِكَ عَنْ حَرَامِكَ، وَ بِفَضْلِكَ عَمَّنْ سِوَاكَ‏.خدایا! مرا به‌وسیلۀ حلالت از حرامت بی‌نیاز کن، و با فضل خودت، از هرچه غیر خودت بی‌نیاز گردان....اینجا ثابت کن😊خدا باهاته💔دست خودته محیط جدیدو بهشت یا جهنم کنی برای خودت هر چی زودتر حرمتا بره زودتر جهنم میشه...رشد /M.E

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کی ثبت نامش شروع میشه خبر دارید من واحدی که قبول شده مسیرش دوره نمیتونم این یکی دوروز برم حضوری که ب ...

شما هم واحد لواسانات قبول شدید؟پیام نور؟

منم زنگ زدن جواب نمیدن من پرند زندگی میکنم راهم خیلی دوره کاش انتقالی بدن همون اول بهم

شما هم واحد لواسانات قبول شدید؟پیام نور؟منم زنگ زدن جواب نمیدن من پرند زندگی میکنم راهم خیلی دوره کا ...

نه من اصفهانم ولی یکی از شهرستان های اصفهان قبول شدم یک ساعت راهه تا اونجا منم میخوام در خواست مهمان بدم ولی خب اصن نمیدونم چجوری 

نه من اصفهانم ولی یکی از شهرستان های اصفهان قبول شدم یک ساعت راهه تا اونجا منم میخوام در خواست مهمان ...

چه رشته ایی؟

من آدم پشت کنکور موندن نیستم و توانشو ندارم ولی مامانم میگه بمون میگم نمیتونم ولی توجه نمیکنه😥 میگم ترمیم معدل و کلاس هزار چیز دیگه افسردگی و اینا رو من توانشو ندارم

نه من اصفهانم ولی یکی از شهرستان های اصفهان قبول شدم یک ساعت راهه تا اونجا منم میخوام در خواست مهمان ...

سایتشو پیدا کن و بپرس همینو ، واسه من نشد پیدا کنم  

به منم بگو 

حقوقاره اصلا هرسری بدتر از دفعه ی قبل کنکور نتیجش میشه

دانشگاه های پیام نور مهمان پذیران یعنی میتونیم انتقالی بگیریم ولی بعضی ها همون اول انتقالی نمیدن باید یکی دو ترم اونجا باشی بعد ، ولی بپرس ، منم میخوام از دانشگاهم بپرسم

دانشگاه های پیام نور مهمان پذیران یعنی میتونیم انتقالی بگیریم ولی بعضی ها همون اول انتقالی نمیدن بای ...

منم میخوام همینکارو کنم به دانشگاهی که میخوام به عنوان مهمان برم گفت میتونی از ترم اول بیای ولی از دانشگاهی که قبول شدم تلفنی پرسیدم گفت نه از ترم اول نمیشه 😑حالا بعد که نوبت این شد ک حضوری برم واسه ثبت نام میپرسم

منم میخوام همینکارو کنم به دانشگاهی که میخوام به عنوان مهمان برم گفت میتونی از ترم اول بیای ولی از د ...

وای استرس گرفتم نکنه واسه منم همینو بگه. خب خوابگاه آزاد هست ولی شهریه اش نمیدونم چنده . پرسیدی واسه ثبت نام غیر حضوری که بعضی هامیگن تو سایت گلستان باید انجام بدیم؟ البته اون سایت هم رمز عبور و اینا میخواد فکر کنم واسه ترم بالایی هاست