2777
2789
عنوان

رادیولوژیییی قبول شدمممم😍🥹

| مشاهده متن کامل بحث + 4000 بازدید | 137 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

قربونت برم عزیزدلم مرسیی😍✨

میشه لطفا راهنماییم کنی ذخیره 17پرستاری شدم بهداشت روزانه هم آوردم چیکار کنم دلم میخواد پرستاری برم ولی میترسم بهداشت ثبت نام نکنم بعدش پرستاریم نیارم  

لطفا برا قبولی کنکورم دعا کن 🌺🌸 خیلی تلاش کردم 😔وزن هدف 60😍وزن اولیه 52😒وزن الان 55😄قد 172😁به امید یه اندام زیبا 🤩🥳🥳🥳تورو خدا تعلیقم نکنید 😁
نه رشته ی خوبیهتبریک میگم عزیزمشهر خوبیه بهبهان،نسبت به اهواز ودزفول کوچیکترهاین چن سال پزشکی هم اور ...

مرسی عزیزدلممم 😍✨مشکلی نیست نمیدونستم چطور شهریه آخه اولین بارم بود

قربونت برم عزیزدلم مرسیی😍✨

شهر گرمیه بهبهان 

لطفا برا قبولی کنکورم دعا کن 🌺🌸 خیلی تلاش کردم 😔وزن هدف 60😍وزن اولیه 52😒وزن الان 55😄قد 172😁به امید یه اندام زیبا 🤩🥳🥳🥳تورو خدا تعلیقم نکنید 😁

رشته مرتب و تمیز

نیاز هم همیشه براش هست

بهبهان من چندبار رد شدم خیلی مرتب و تمیز بود به نظرم شهر خوبی اومد

انشالله موفق باشی

🔴 از این به بعد بجای کلمه بیماری های “مادر زادی” از کلمه “بدو تولد” استفاده کن 🔴  تو سیستم وزارت بهداشت و آموزش هم داره این کلمه اصلاح میشه و بخشنامه اومده  که واژه مادر حذف بشه چون در خیلی از این بیماریها مادر نقشی نداره ولی همیشه بار منفی و حس سرزنش گر روی مادر میمونه بابت این موضوع. شما هم از امروز شروع کنید تمرین کنید دیگه از این کلمه استفاده نکنید اگر هم جایی شنیدید اصلاحش کنید تا به مرور از جامعه حذف بشه🌹

بهبهانیای اصیل خیلی پول پرست و خسیسن ولی لرای بهبهان خیلی خوبن کلا بهبهانیای اصیل  رو مخن  ولی لراش خیلی خوبن الان کل بهبهان رو لرا گرفتن

کجا همه آوردن برو تاپیک پربازدید ببین چه رشته های مزخرفی آوردن ملت

کلا بابای من آدم سخت گیریه خیلی میگفت پزشکی باید بیاری برای همینه این زیاد باب میلش نیست