2777
2789
عنوان

به نظرتون بابام حسادت میکنه

296 بازدید | 39 پست

دیشب برگشتم خونه کلید خونه خودم را نشون میدم ذوق میکنم در میاد میگه خوبه حالا خونه خودتون نیست مستاحرید منم گفتم هر چی من میخوام اونجا زندگی کنم انشاالله شد جمعه هم میاییم جهاز را میبریم وسیله ها را بچینیم در اومد گفت کی اون وقت عروسی میکنید گفتم وسطای ماه بعد گفت نه حق ندارید ببرید 😑 رسمش و قانونشه یک هفته قبل عروسی باید وسیله ها را ببرید گفتم یعنی چی کجا رسمشه😑 مسخره بازی در میارید همش گفت من نمیام وسیله ها تو جا به جا کنم به خاطر تو خودمو عیب دار کنم گفتم نمیخواد خودم میبرم شوهرم و بقیه هم هستن خسته میشی یه وقت 😑 بعدش هم گفت ها بیا ات و اشغالاتو زودتر ببر خودتم زودتر برو گمشو منم گفتم خودت میدونی آشغال گرفتی میبرمشون خودمم میرم نترس اصلا 😑

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

از حسودی گذشته دشمنی داره😐

واقعا بعضی تاپیکا رو باور نمیکنم مگه میشه مگه داریم؟؟؟

همسرم میگه: تو زبونی با دوتا سیاره رنگی تو چشات🥺😍چیزایی که باید درمورد من بدونی:سپیده ام عاشق کتاب وقهوه 📚☕6ساله که متاهل و متعهدم به یه مرد خوشتیپ وجذاب که مهم ترین داشته ی زندگیمه 🖇❤️‍🔥از ادمای دروغگو متنفرم خیلی راحت ادما، رفتارا، و چیزای سمی رو از زندگیم حذف میکنم، هیچ وقت به بدترین ادم با چشم تحقیر نگاه نمیکنم و خودمو بالاتر نمیبینم واز کسی توقع ندارم تو زندگی🙃تویی که اینو می‌خونی، پوست لبتو نکن، قوز نکن، آب بخور، به اونی که رفته تکست نده، موهاتو شونه کن، مثبت فکر کن، حرص نخور، الکی تو نت نچرخ، هدفاتو و استعدادات چه کوچیک چه بزرگ مشخص کن و کم کم برو سمتشون، آهنگایی که باعث بد شدن حالت می شنو رد کن، خودتو دوست داشته باش، دوش آب سرد بگیر، به روزای گذشته فکر نکن و کیلومتر ها از چیزی و کسی که بهت احساس ناکافی بودن می‌ده فاصله بگیر عزیزم.بهت قول می دم همه چی خوب می‌شه.وخدایی نزدیک تر از رگ گردن 🕊❤️#سپیده🌾
از حسودی گذشته دشمنی داره😐واقعا بعضی تاپیکا رو باور نمیکنم مگه میشه مگه داریم؟؟؟

میدونم حسم میگه بابام نمیتوته خوشبختی منو ببینه 😑 داریم بابای من خانواده ام اینطورین از دستشون خسته شدم

کلا باباها دوست ندارن دخترشونو شوهر بدنحالا بعضی ها نشون میدم بعضی ها نه

نه کی گفته 😑 قبل خواستگاری عقد اینا جوری رفتار میکنن که من مزاحمم 😑 عقد هم که کردم همینجوریه تازه بدتر هم شده حسادت نیکنه زورش میاد