2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

پس چیکار کنم یه سال و نیمه فراموش نمیشه

عادت کن به نبودنش ولی اگه مردیم بهش پیام نده 

یبار پیام دادم انقد منت اون جواب دادنشو گذاشت سرم که حالم از خودم بهم میخوره

شاید بعدا شعرای منم مورد تمجید قرار گرفتن

من اصلا دوست پسر نداشتم 18یالگی ازدواج کردم الان مث سگ از انتخابم پشیمونم و دارم جدامیشم کاش حداقل با یکی دوست میشدم بتونم یه کمم شده جنس پسرو بشناسم الانم در رابطه با سوالت نه بر نمیگردم خیلی ببخشید ولی آدم چیزی و که بالا اورده دوباره نمیخوره همون بهتر بره گم شه

کاربری اولم به دلیل شناسایی تعلیق شد 🖤 نام کاربریم هرکی جوجو ممدو بشناسه تو اینستا میدونه یعنی چی😁😂این روزا خیلی اوضاعم داغونه زندگیم بهم ریخته حال و احوالم چندان تعریفی نداره میشه واسه حل شدن مشکلم یه صلوات بفرستین 🥀
منم میخوام پیام بدم برگرده ب نظرتون پیام بدم؟

ببين من عشقم خيلي مغرور بود و از نظر جايگاه شغلي خيلي خيلي بالاتر از من بود و حتي راه دور بوديم ، من ميليونها پول خرح كردم مشاوره و .... سعي كن بتوني از راه دور جذبش كني داخل نت سرچ كني چيزهاي خوبي دستگيرت ميشه

ببين من عشقم خيلي مغرور بود و از نظر جايگاه شغلي خيلي خيلي بالاتر از من بود و حتي راه دور بوديم ، من ...

باهم هیچ ارتباطی نداریم چطور از راه دور جذبش کنم؟

خداییش اگه میتونید کمکم کنید یکسال و نیمه داغون شدم

ما در سطح همیم ولی من باهاش بد رفتار کردم

نامزد من همینه 

همش قهر و دعوا ی هفته ده روز 

ما وقتی دوست بودیم وضع همین بود فک میکردم رسمی بشه بهتر میشه دیدم نه بابا 

همون قدر باش که هستن برات🌆(سارن)تنها اسلحه صلح تفنگ اب پاچاست🔫( شایع)نزار تویه دلت سردی بشینه گل من🥀(خلصه)پخش و پلا تویه ذهن منی🧠(معین z)دلم تنگه واسه تو ارع شدیداً مثل تو ارع ندیدم(آرمینم)😻سلامتی عشقم بی معرفت ولم کرد سلامتی اونی که تنها هندلم کرد😌(تاک دوون)لیلا لیلا آهای فرشته مغرور(الجان)😈هر دفعه میگذره الکله میپره(امین)🍻برچی اوضارو پیچیده کنیم دوسم داری منم میخوامت کلی(تی ام)🫶قربون دلت ای وای ای وای ای وای که بر خورده بهت(زینعلی)🤭♥️