2777
2789
نه اصلا فقط یه جاهایی که باهم میریم یکم بیشتر رعایت میکنم

آخه تا  رفته سند ازدواجمونو ثبت کرده براش پیام اومده فرم فرستادن که مشخصات کامل من بهمراه محل کار و... هم اعلام کنه استرس گرفتم بخدا

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

آخه تا رفته سند ازدواجمونو ثبت کرده براش پیام اومده فرم فرستادن که مشخصات کامل من بهمراه محل کار و. ...

دقیقا برای چه کاری؟ آخه گزینش قوه اینجوری نیست ما هنچین چیزی نداشتیم؟ مطمئنید بزای گزینشه؟ 

در خانهٔ من، ابرازِ احساسات ، بوسیدن و در آغوش گرفتن ، مانندِ نفس کشیدن بدیهی و ضروری است 🤍

چجوریه گزینشش؟ اره فرم از حراست قوه اومده

کزیتش قوه بستگی به این داره چه ازمونی داده باشه، اگه قضاوت باشه دو مرحله‌ایه

در خانهٔ من، ابرازِ احساسات ، بوسیدن و در آغوش گرفتن ، مانندِ نفس کشیدن بدیهی و ضروری است 🤍

بله قضاوته و برای همسر هم گزینش میکنن یعنی از من؟

نه اصلا 

فقط دورادور یحتمل برانداز میکنن چجوری هستین