2777
2789
عنوان

دوستم خیلی حرکت بدی روم زد

| مشاهده متن کامل بحث + 1785 بازدید | 84 پست
دقیقا پیامش هست الکی داره میگه از اول قرار داشتم برای توجیه کارش

من اول صبح زنگ زدم شخص خاصی هم نیستی بخوام توجیح کنم برات 

درست هم ننوشتم چون حوصله زیاد نوشتن ندارم

تو روی خوش خدا بودی که به من نشون داد ♥️A♥️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چرا ممنوعه؟متاهله؟

آره نامزد داره پسره

بعدم رفیق صمیمی داداش دوستانه

مثلا داداشه به جفت اینا اعتماد داشته که اینو راه می‌داده تو خونش پیش ناموسش

ولی این برگشته یا خواهر رفیقش دوست شده

آره نامزد داره پسرهبعدم رفیق صمیمی داداش دوستانهمثلا داداشه به جفت اینا اعتماد داشته که اینو راه می‌ ...

خاک بر سر جفتشون

چرا با همچین لجنی دوستی من بودم تفم تو صورتش نمینداختم پس فردا واسه شوهر توام تور پهن میکنه

گاهی گمان نمیکنی ولی خوب میشود...🥰
آره نامزد داره پسرهبعدم رفیق صمیمی داداش دوستانهمثلا داداشه به جفت اینا اعتماد داشته که اینو راه می‌ ...

اونم همچین دوست پسری....

اصلاً به نظرم با یه همچین آدمی قطع رابطه کن، کسی که میره با یه مردی که نامزد داره دوست میشه، قابل اطمینان نیس

به نظرم توقع شما زیاد از حد هست ، همیشه که آدم نباید تولدش با دوستش باشه ، شاید امسال دوست پسرش می خواسته تولد دو نفری با هم باشند، یکم این مواقع فاصله بگیر ، حالا شما فردا براش تولد می گرفتی هیچ مشکلی پیش نمی امد ، یه روزی هم شما نامزد می کنی و دلت می خواد تولدت با نامزدت دو نفری برید بیرون بعد همین دوستت با قهر بازی و اذیت کردن گند بزنه تو این روزت! 

خدایا خودت به این خوبی ، بنده هات به کی رفتند؟
خاک بر سر جفتشونچرا با همچین لجنی دوستی من بودم تفم تو صورتش نمینداختم پس فردا واسه شوهر توام تور په ...

آره بقران من احمقم دنبال همچین دوستای ام خدارو شکر تموم شد