2777
2789
عنوان

دوستم خیلی حرکت بدی روم زد

| مشاهده متن کامل بحث + 1785 بازدید | 84 پست

بیشعور هست چقدر ،این خانوم فردا ازدواج هم کنه همین اداهارو پیاده می‌کنه ،فاصله بگیر

خدایا ازت ممنونم بخاطر خانواده ام،بخاطر همسرم و پسرام💚،خدایا میدونم حواست به همه چیز هست💚💚.............تو همانی که نمی‌دانی چ اندازه دل انگیزی💝

شاید بقیه بگن اون حق داشته

ولی به عنوان کسی که دوست پسر داره و چندتا دوست

میگم اگه از قبل هماهنگ کرده بودی کارش زشت بوده

و اگه احساس بی ارزشی بهت دست داده تو یک رابطه ای برای احساس ارامش خودتم شده همون کات بمونی بهتره 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شاید بقیه بگن اون حق داشتهولی به عنوان کسی که دوست پسر داره و چندتا دوستمیگم اگه از قبل هماهنگ کرده ...

دقیقا من اصن دیگه متاهلم اینجور روابط به دردم نمیخوره راضیم که تموم شد

تو روی خوش خدا بودی که به من نشون داد ♥️A♥️
بیشعور هست چقدر ،این خانوم فردا ازدواج هم کنه همین اداهارو پیاده می‌کنه ،فاصله بگیر

دفعه سوم چهارمیه بخاطر پسر اینجوری مارو کم آورد🙂

دقیقا من اصن دیگه متاهلم اینجور روابط به دردم نمیخوره راضیم که تموم شد

اگه الان حس آرامش بیشتری داری 

بهتره که کات بمونی

و به نظرم دنبال دوستایی باش که از نظر متاهلی و....شبیه خودت باشن

کار جفتتون زشت بود

هم اون برای دیر جواب دادن و اینا

هم تو برای اینکه اومده در خونت درو وا نمیکنی!

چتونه خدایی ۶ ساله دوستین انگار به اندازه ی کافی صمیمی نیستین که همو درک کنین

اصن شاید اونموقع که زنگ زدی داشته با دوست پسرش چیز میکرده میخواستی بری اون صحنه رو ببینی؟

حالا بنده خدا اومده معذرت خواهی خودتو گرفتی درو براش باز نمیکنی😐 اشتی کنین بره دیگه کینه ای بازیا چیه دیگه

با نام و یاد خدا رها میشم از همه چیز فقط برای تو تلاش میکنم فقط برای تو میخوابم و میخورم و رژیم میگیرم و ورزش میکنم و زندگی میکنم برای تو...❤ دلم میخواد بفهمم شمس و جلال الدین محمد چه چیزی فهمیدن که اینطور برات زندگی کردن خدا❤ 
دفعه سوم چهارمیه بخاطر پسر اینجوری مارو کم آورد🙂

ولش کن دیگه عزیزم‌،چقدر آخه شما ساده و مهربونی،از این برات دوست در نمیاد،مثل من نباش،الکی خودتو اذیت میکنی بعد اخرش میفهمی از اولش هیچی نبوده

خدایا ازت ممنونم بخاطر خانواده ام،بخاطر همسرم و پسرام💚،خدایا میدونم حواست به همه چیز هست💚💚.............تو همانی که نمی‌دانی چ اندازه دل انگیزی💝
کار جفتتون زشت بودهم اون برای دیر جواب دادن و ایناهم تو برای اینکه اومده در خونت درو وا نمیکنی!چتونه ...

آخه خواهر دفعه چندمیه بخاطر پسر مارو کرد تو دیوار

بعدم من اول صبح گفتم من می‌خوام بیام گفت باشه بیا تنهام

خودش ظهر زنگ زد گفت فلانی میخواد بیاد گفتم باشه میخوای من نیام 

گفت نه نه بیا اون تا ۳ می‌ره 

منم همون ۳ که گفت رفتم سمتش

ولی دیگه کسی که چندین بار بخاطر پسر رفیقش میفروشه لیاقت نداره

ولش کن دیگه عزیزم‌،چقدر آخه شما ساده و مهربونی،از این برات دوست در نمیاد،مثل من نباش،الکی خودتو اذیت ...

آره خواهر الان تنها دوستم شوهرمه واقعا آدما ارزش ندارن

آخه خواهر دفعه چندمیه بخاطر پسر مارو کرد تو دیواربعدم من اول صبح گفتم من می‌خوام بیام گفت باشه بیا ت ...

من حس میکنم اون خواسته شما ناراحت نشی گفته بیا تا ساعت ۳

بعد این پسره نرفته نتونسته بیرونش کنه که 

اشتباه کرده به شما خبر نداده 

البته گفته تا لحظه اخر شاید رفت 

دوست داشته شما رو هم داشته باشه نشده 

من حسم قویه با این دوس پسرش به زودی کات میکنهلطفا کسی سوال نپرسه نمیتونم جواب بدم

پسره اصن رفیق داداششه 

یه رابطه ممنوعه

پسره ۶ ماهی یبار میاد پیش این باز می‌ره بلاکش میکنه

آخه خواهر دفعه چندمیه بخاطر پسر مارو کرد تو دیواربعدم من اول صبح گفتم من می‌خوام بیام گفت باشه بیا ت ...

اره مقصر بوده واقعا باید هماهنگیاشو درست انجام میداده

ولی درصورتی میگفتم تموم کنی که نیومده بود معذرت خواهی و پررو بازی درمیوورد

اومده در خونت راهش میدادی کاش 

با نام و یاد خدا رها میشم از همه چیز فقط برای تو تلاش میکنم فقط برای تو میخوابم و میخورم و رژیم میگیرم و ورزش میکنم و زندگی میکنم برای تو...❤ دلم میخواد بفهمم شمس و جلال الدین محمد چه چیزی فهمیدن که اینطور برات زندگی کردن خدا❤