2777
2789
عنوان

لطفا لطفا به دادم برسید مدرسه دخترم باعث شد

| مشاهده متن کامل بحث + 51645 بازدید | 351 پست

استارتر بزارش مدرسه قبلی.من پسرم پیشدبستانی رفت غیرانتفاعی مدرسه جوری بود که‌کل مدرسه پایه پیشدبستان شیفت پسرونه فقط ۱۷نفر بودن و من گفتم عالیه دیگه.اما بحدی بچه استرس کشید مدیریت ضعیف کادر ضعیف فقط معلمشون خوب بود.ببین یعنی بچم از لحاظ درسی که خودش قوی بود سریع یاد میگرفت اما از لحاظ روحی افتضاح غصش میشد میرفت مدرسه.امسال واسه پایه اول خیلی خیلی تحقیق کردم و بردمش مدرسه دولتی ای که چند بعنوان مدرسه نمونه انتخاب شده بود فقط از فرهنگیان ثبت نام داشت و ردهای تحصیلی بالا.ببین بحدی مدرسش عالیه بااینکه دولتیه اما تمام امکاناتو دارن مثلا کمترینش زمین چمن دارن.کلاساشون سی نفره هست معلماشون همه عالی.ببین مدرسه غیرانتفاعی بهترینشم باشه باز به پای دولتی خوب نمیرسه منم رو تربیتش خیلی حساسم مدرسه جوریه اصلا بچه سطح پایین نداره اگه همچین مدرسه ای رو تونستی پیدا کنی حتما ثبت نامش کن. و بنظرم کلا مدرسه بچتو عوض کن اینکه بزارم تو فلان کلاس و اینا بهانست باید مدرسش عوض بشه

بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم چیکار ردی رفتی مدرسه دخترت؟

گلم دو شنبه با پدرش میخوام برم من یکم ادم ارومی ام بهتره یه سر زبون دار بام باشه 😁

یه آرزوی مهم دارم اگه میشه یه صلوات برام بفرستین ممنون میشم اگه براورده بشه خیلی خوشحال میشم خیلی دلم اروم میشه و امیدم برای روزهای زندگی بیشتر میشه ممنونم .
با شما هم نظرم احتمال خیلی بالا مدرسه قبلی بیخود به بچه ها نمره میداد

شدیدا موافقم

حتی استارتر میتونه توی خونه همون برگه سوالات رو 

بزاره تا ج بده

اگه نتونس مشخصه ک بلد نیس

البته از نظر من اینا مهم نیس بچه باید آرامش داشته 

باشه الان هم اسی هم خوده بچه پر از استرس اند

من گلوم پاره شد از بس گفتم مدرسه ماتریکسه اما

متأسفانه انقدر این مدرسه رو جدی میگیرن ک بچه 

نابود میشه

اگر خواستی چیزی را پنهان کنی ،لای یک کتاب بگذار ، این مردم کتاب نمی خوانند.

واقعا چه بلاهایی سر بچه ات میاری چقد استرس بهش میدی من جات بودم میبردمش مدرسه پارسالش.یکمم بچه ات لوسه قبول کن.

یه همکلاسی داشتم همیشه میز آخر بود هیشکی دوسش نداش چون بو میداد مدادم به زور داشت الان دکتر مغزواعصابه اینم آمریکا.حالا دوستم که تیژهوشان میرفت خیاطه!یکم وا بده لطفا

اسی چیکار کردی اخر؟؟!

هنوز نرفتم دوشنبه با پدرش میرم انشالله 

یه آرزوی مهم دارم اگه میشه یه صلوات برام بفرستین ممنون میشم اگه براورده بشه خیلی خوشحال میشم خیلی دلم اروم میشه و امیدم برای روزهای زندگی بیشتر میشه ممنونم .
شدیدا موافقمحتی استارتر میتونه توی خونه همون برگه سوالات رو بزاره تا ج بدهاگه نتونس مشخصه ک بلد نیسا ...

گلم همینکارو کردیم و حتی تو همون سطح و سخت تر هم چاپ کردیم گذاشتیم جلوش عین کلاس زمانم گرفتیم براش مثل فرفره جواب داد همه رو 

دوست دارم نظر بدم ولی از برچسب حسادت میترسم

نگران نباش من ادم بداخلاقی نیستم عزیزم اگه باتوجه به شرایطم باشه میپذیرم نظر رو 

دقیقا به منم میگن دلت نمیاد پول خرجش کنی بزاریش غیرانتفاعی ولی ترجیحم اینه دولتی باشه فعلا و خداروشک ...

واقعا همینطوره بچه ای که ذهنش باز باشه بهتر یاد میگیره.

خواهر شوهرم پسرشو تابستون گذاشت کلاسای درسی الان بچش بزور تکالیفشو انجام میده 

من بچم گفت کلاس فوتبال دوس دارم و کلاس زبان همینا گذاشتمش الانم اصلا بهش فشار نمیارم خودش خیلی خوب یاد میگیره رو هر چی دیدم ضعیفه با بازی بهش یاد میدم 

به نیت حاجت رواییم اگه ممکنه یه صلوات بفرستین 🌷
محیط شهر ما چون از شهرک های اطراف هم میان یکم دولتی هاش بچه هاش ادب شون پایینه متاسفانه گلم و فحش و ...

کلاسش عوض کن   از معلم استرس میگیره با مدیر بگو بچه م حساسه   بچه های شیطون تو کلاسن معلم بخواد به اونا تذکر رده این میترسه   و به درسش و روحیش اسیب زده   

یکی از دوستام شرایط شما رو داشت   کلاس خصوصی پیش همون معلمش رفت  خوب شد ترسش ریخت

اگه خواستی مدرسش عوض کنی  قبل از امتحانات نوبت اول  پروندش بگیر تا فقط نصف شهریه بدی بهشون   اون مدرسه هم هماهنگ کن زمانی بری که فقط نصف ازت بگیرن   تا بار مالی  زیاد متحمل نشی  بعد از امتحانات نوبت اول باید کل شهریه بدی

عزیزم  از سوالا توخونه از دخترت امتحان بگیر ببین بلده؟ واینکه مدرسه ای که همش پول باشه  جالب نیس.چرادولتی درست حسابی نبردی

ای دادبراسیری کزیادرفته باشد....صیادرفته باشددردام مانده باشد
2810